Σίμονς για το περίφημο chat των Νετς: «Δεν έφυγα από κανένα γκρουπ» (vid)

Σίμονς για το περίφημο chat των Νετς: «Δεν έφυγα από κανένα γκρουπ» (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Σίμονς για το περίφημο chat των Νετς: «Δεν έφυγα από κανένα γκρουπ» (vid)

bet365

Ο Μπεν Σίμονς θέλησε να δώσει φως στην πολυσυζητημένη φημολογία πως εγκατέλειψε την ομαδική συνομιλία των Νετς όταν οι συμπαίκτες του του ζήτησαν να αγωνιστεί στο Game 4 των playoffs.

Η ιστορία ξεκινά από την αδυναμία του Μπεν Σίμονς να πατήσει παρκέ την περασμένη σεζόν. Τόσο ως μέλος των Σίξερς, όσο και ως πρόσωπο της νέας Big3 των Μπρούκλιν Νετς δίπλα στους Ντουράντ και Χάρντεν, όταν έγινε trade μεσούσης της χρονιάς.

Οι φημολογίες έντονες, όμως οι απαντήσεις δεν είχαν δοθεί. Μία από αυτές ήθελε τον Σίμονς να μην επιθυμεί να αγωνιστεί στο Game 4 κόντρα στους Σέλτικς λίγο πριν η Βοστόνη... σκουπίσει τους Νετς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Αμερικανικά Μέσα ανέφεραν πως oι παίκτες των Νετς ρώτησαν τον Μπεν Σίμονς στο group chat της ομάδας αν θα παίξει στο τέταρτο κρίσιμο ματς της σειράς. Ο Αυστραλός γκαρντ δεν απάντησε ποτέ και έφυγε από το chat, κάτι που έκανε έξαλλο τον Κέβιν Ντουράντ.

Γεγονός που διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σίμονς δίνοντας φως στην υπόθεση: «Αυτό είναι που μισώ για το διαδίκτυο. Ο κόσμος θέλει απλώς να φτιάχνει οτιδήποτε και έχει παρατραβήξει... Αλλά όχι, δεν έφυγα από την ομαδική συνομιλία. ... Στην πραγματικότητα έστειλα μήνυμα στην Πάτι (Μιλς) σχετικά με αυτό και του έγραψα: "Ε, έφυγα από μια ομαδική συνομιλία;" Ήμουν τόσο μπερδεμένος και εκείνος απάντησε: "Αδερφέ, κανείς δεν έχε πει τίποτα στην ομαδική συνομιλία για ένα μήνα. Δεν υπήρχε κανείς καν να μιλήσει στην ομαδική συνομιλία όταν φτάσαμε στα playoffs».

Δείτε το απόσπασμα με την απάντηση του Σίμονς για το chat των Νετς στο 45:44:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα