Σέλτικς: Πώς έφτασαν στην τιμωρία του Ίμε Ουντόκα

Σέλτικς: Πώς έφτασαν στην τιμωρία του Ίμε Ουντόκα

Σέλτικς: Πώς έφτασαν στην τιμωρία του Ίμε Ουντόκα

bet365

Ο Ίμε Ουντόκα θα μείνει εκτός του πάγκου των Μπόστον Σέλτικς για τη σεζόν 2022-2023, με το Athletic να καταγράφει πως η ομάδα της Βοστόνης έφτασε σε αυτήν την απόφαση.

Ο Ίμε Ουντόκα τιμωρήθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς. Η «ετυμηγορία» της ομάδας του ΝΒΑ αναφέρει αποκλεισμό ενός έτους. Με τη συναινετική σχέση με μέλος του επιτελείου να ομάδας, να μετατρέπεται - μετά από ένα σημείο - σε κατηγορίες της γυναίκας για απρεπή σχόλια στο πρόσωπό της!

Ουσιαστικά το τελευταίο δικαιολογεί και το μέγεθος της τιμωρίας του Ουντόκα, με την ομάδα να ξεκινάει εσωτερική έρευνα, μιλώντας με αρκετά μέλη της, προκειμένου να καταλήξει σε συμπεράσματα. Για να φτάσουν οι Σέλτικς σε αυτήν την απόφαση χρειάστηκαν αρκετές ώρες. Σύμφωνα με το Athletic, στη συνάντηση ήταν οι ιδιοκτήτες της ομάδας και ο πρόεδρος Μπραντ Στίβενς.

Πριν την έναρξη της συνάντησης, ο Στίβενς μαζί με άλλα μέλη του διοικητικού επιτελείου είχαν συνομιλήσει και με παίκτης της ομάδας στις εγκαταστάσεις των Σέλτικς.

Ο Μαζούλα που ξέρει ο Στίβενς

Όσο για τον αντικαταστάτη του, τον Τζο Mαζούλα; Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κοινή παρουσία του με τον Στίβενς στο προπονητικό επιτελείο των Σέλτικς, αφού ήταν ο μοναδικός που παρέμεινε, όταν ήρθε στην ομάδα ο Ουντόκα. Στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Μπεν Σάλιβαν και Ντέιμον Στάνταμαϊερ, αλλά τελικά ο 34χρονος Μαζούλα πήρε το «πράσινο φως».

Οι προπονήσεις των Μπόστον Σέλτικς ξεκινούν στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η σεζόν αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου κόντρα στους Σίξερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα