Λέοναρντ: Ευχάριστα μαντάτα για την επιστροφή στη δράση

Λέοναρντ: Ευχάριστα μαντάτα για την επιστροφή στη δράση

Νίκος Καρφής
Λέοναρντ: Ευχάριστα μαντάτα για την επιστροφή στη δράση

bet365

O Καουάι Λέοναρντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, κάτι που

Πριν από δύο μήνες περίπου αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Καουάι Λέοναρντ είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, αφού η πρόοδος που έχει κάνει είναι μεγάλη και θα τον δούμε από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Μάλιστα το κείμενο ανέφερε πως θα τον δούμε και σε παιχνίδια της preseason

Αυτό επιβεβαίωνεται και τώρα, καθώς ο σταρ των Κλίπερς πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο και θα παίρνει μέρος στα διπλά της ομάδας και κανονικά με επαφές, απλά το franchise θα είναι προσεκτικό για να μην ρισκάρει με την κατάσταση του ηγέτη του όπως είπε και ο πρόεδρος, Λόρενς Φρανκ. Φαίνεται πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε και πάλι τον Klaw να πατά παρκέ για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Τάιρον Λου προσδοκά να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 γιατί είναι αλήθεια πως οι τραυματισμοί του τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν επέτρεψαν στον σύλλογο να φτάσει μακριά στα playoffs. Την σεζόν 2020-21 που ήταν η τελευταία που τον είδαμε στα παρκέ, είχε 24.8 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά ματς.

Οι Κλίπερς ελπίζουν πως με την τριάδα των Γουόλ-Τζορτζ-Λέοναρντ θα διεκδικήσουν κάτι σπουδαία τη φετινή σεζόν, αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Λέοναρντ, αφού το διάστημα απουσίας είναι μεγάλο.

 

NBA Τελευταία Νέα