Kερ: Πήγε Λίβερπουλ και... έστησε πηγαδάκι με Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ

Νίκος Καρφής
Kερ: Πήγε Λίβερπουλ και... έστησε πηγαδάκι με Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ

bet365

Ο Στιβ Κερ που βρέθηκε στο Λίβερπουλ δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τρεις σταρ των Reds.

Ο Στιβ Κερ, ένας άρχοντας των δαχτυλιδιών στο ΝΒΑ σαν παίκτης και προπονητής με τελευταίο του επίτευγμα το πρωτάθλημα του 2022 με τους Γουόριορς, χαλαρώνει στην offseason του ΝΒΑ και προετοιμάζεται για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο head coach των πολεμιστών κάνει τα ταξίδια του και ο... δρόμος τον έβγαλε στο προπονητική κέντρο της Λίβερπουλ, το Κirkby. Ο Κερ είχε την ευκαιρία να τα... πει με τρεις σταρ των Reds και να συζητήσουν για αρκετά θέματα, για μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Μο Σαλάχ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Bίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον Αιγύπτιο να ανεβάζει φωτογραφία στα social media, αποκαλύπτοντας την επίσκεψη του Κερ.

Το ποδόσφαιρο συνάντησε το μπάσκετ σε μια φωτογραφία γεμάτη ποιότητα από κάθε άποψη. Δύο τεράστια brand names του αθλητισμού, η Λίβερπουλ και οι Γουόριορς με σπουδαία ονόματα να στήνουν... πηγαδάκι.

Δείτε τη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα