Χάσλεμ: Στο πλευρό θρύλων στο κλαμπ με τις τουλάχιστον είκοσι σεζόν

Χάσλεμ: Στο πλευρό θρύλων στο κλαμπ με τις τουλάχιστον είκοσι σεζόν

Χάσλεμ: Στο πλευρό θρύλων στο κλαμπ με τις τουλάχιστον είκοσι σεζόν

bet365

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ επιστρέφει για 20ή σεζόν στο ΝΒΑ και στους Μαϊάμι Χιτ και το Gazzetta καταγράφει τους παίκτες που έσπασαν κάθε ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της Λίγκας.

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ δεν το βάζει κάτω. O 42χρονος φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ θα επιστρέψει για την 20ή σεζόν του στο NBA.

Από τη σεζόν 2016-2017 και έπειτα, έχει αγωνιστεί σε μόλις 58 αναμετρήσεις των Μαϊάμι Χιτ.

Πλέον, με την επιστροφή του για μία ακόμη σεζόν, μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών που έχουν τουλάχιστον 20 σεζόν στο βιογραφικό τους.

Σε αυτόν τον αριθμό σταμάτησαν τις καριέρες του ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Τζαμάλ Κρόφορντ, με τον Μπράιαντ να είναι ο μοναδικός από τους τρεις που αγωνίστηκε μόνο σε μία ομάδα, όπως έχει κάνει και ο Χάσλεμ.

Στις 21 σεζόν σταμάτησαν οι Ρόμπερτ Πάρις, Κέβιν Γουίλις, Κέβιν Γκαρνέτ και Ντιρκ Νοβίτσκι, με τον μεγάλο Γερμανό να είναι ο εκπρόσωπος της μίας ομάδας σε μία καριέρα (Ντάλας Μάβερικς).

Όσο για την κορυφή; Αυτή ανήκει μόνο σε εναν αθλητή, στον θρυλικό Βινς Κάρτερ, ο οποίος πέρασε 22 σεζόν στο NBA, αγωνιζόμενος σε 8 διαφορετικές ομάδες (Ράπτορς, Νετς, Μάτζικ, Σανς, Μάβερικς, Γκρίζλις, Κινγκς και Χοκς).

Πλέον, ο Χάσλεμ αναζητεί έστω μία συμμετοχή, προκειμένου να προσθέσει και επίσημα την 20ή σεζόν στο ενεργητικό του.

Για την ιστορία, στις 19 συμμετοχές είναι 15 παίκτες (ανάμεσά τους οι Τζον Στόκτον, Καρλ Μαλόουλ. Σακίλ Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Τιμ Ντάνκαν, Τζέισον Κιντ).

Τρεις απ' αυτούς, μαζί με τον Χάσλεμ, έχουν την ευκαιρία να γίνουν... 20 ετών. Οι άλλοι δύο είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι.

Οι παίκτες με τις περισσότερες σεζόν

  • Βινς Κάρτερ 22 σεζόν
  • Ρόμπερτ Πάρις 21 σεζόν
  • Κέβιν Γουίλις 21 σεζόν
  • Κέβιν Γκαρνέτ 21 σεζόν
  • Ντιρκ Νοβίτσκι 21 σεζόν
  • Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ 20 σεζόν
  • Κόμπι Μπράιαντ 20 σεζόν
  • Τζαμάλ Κρόφορντ 20 σεζόν
@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα