ΝΒΑ: Πρωταθλητές στις τηλεοπτικές μεταδόσεις οι Γουόριορς

ΝΒΑ: Πρωταθλητές στις τηλεοπτικές μεταδόσεις οι Γουόριορς

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι πρωταθλητές και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν το... βάθρο για μία χούφτα αγώνων, αλλά παραμένουν στην τηλεοπτική ελίτ.

Η γνωστοποίηση του προγράμματος του NBA είναι μόνο η πρώτη ανάγνωση. Όλοι περιμένουν να μάθουν τα ματς της πρεμιέρας, αυτά των Χριστουγέννων και κάποια ντέρμπι... μίσους.

Μόνο που μόλις κυκλοφορήσει το πρόγραμμα, ξεκινάει το δεύτερο στάδιο. Μοιάζει με έναν διαγωνισμό δημοφιλίας. Και όχι άδικα. Τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα πρέπει να αποφασίσουν ποιες θα είναι οι ομάδες που θα δείξουν.

Και στις ΗΠΑ έχει σημασία μόνο αν ένα ματς προβάλλεται σε κανάλι παναμερικανικής εμβέλειας.

Για τη φετινή σεζόν, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατακτούν ακόμη έναν... τίτλο, αφού 30 αγώνες τους θα προβληθούν στην τηλεόραση. Ακολουθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς με 27 αναμετρήσεις και οι περσινοί φιναλίστ, Μπόστον Σέλτικς με 25.

Όσο για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καναλιών, αφού συνολικά θα προβληθούν 23 αγώνες των πρωταθλητών του 2021. Ένα ματς λιγότερο θα έχουν οι Φοίνιξ Σανς (22).

Επίσης, οι Μέμφις Γκρίζλις, μετά την εκπληκτική περσινή σεζόν τους, «κέρδισαν» 18 αγώνες σε παναμερικανικό δίκτυο και άλλους 10 στο NBA TV.

Πάμε και στην άλλη πλευρά. Οκτώ ομάδες της Λίγκας θα έχουν μόλις από ένα τηλεοπτικό ματς. Ποιες είναι αυτές; Οι Ντιτρόιτ Πίστονς, οι Χιούστον Ρόκετς, οι Ιντιάνα Πέισερς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι Ορλάντο Μάτζικ, οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Γιούτα Τζαζ.

Οι δύο ομάδες που απέκτησαν τις δύο κορυφαίες επιλογές στο φετινό Draft (Πάολο Μπανκέρο για τους Μάτζικ και Τσετ Χόλμγκρεν για τους Θάντερ) θα έχουν συνολικά μόλις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις!

Η φετινή σεζόν ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου, με το πρόγραμμα να έχει δύο αναμετρήσεις: Γουόριορς - Λέικερς και Σέλτικς - Σίξερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα