Στίβεν Έι Σμιθ για τα 97.1 εκατομμύρια του ΛεΜπρόν: «Είναι κακοπληρωμένος»!

Στίβεν Έι Σμιθ για τα 97.1 εκατομμύρια του ΛεΜπρόν: «Είναι κακοπληρωμένος»!

Στίβεν Έι Σμιθ για τα 97.1 εκατομμύρια του ΛεΜπρόν: «Είναι κακοπληρωμένος»!

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε τη maximum επέκταση που του έδωσαν οι Λέικερς για δυο χρόνια και 97.1 εκατομμύρια δολάρια, μένοντας στο Λος Άντζελες ως το 2025 και ο δημοσιογράφος και αναλυτής του ESPN, Στίβεν Έι Σμιθ εξήγησε πως ο «Βασιλιάς» ανήκει στο top-3 στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετακόμισε στο Λος Άντζελες πριν από τέσσερα χρόνια, οδηγώντας τους Λέικερς στο 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τον ίδιο να κερδίζει το MVP των NBA Finals το 2020.

Το βράδυ της Τετάρτης 17/8 έγινε γνωστό πως ο «Βασιλιάς» υπέγραψε τη maximum επέκταση που του έδωσαν οι Καλιφορνέζοι για δυο χρόνια και 97.1 εκατομμύρια δολάρια. Με τη νέα συμφωνία, ο ΛεΜπρόν θα μείνει στο Λος Άντζελες ως το 2025!

«Αυτός ο τύπος ανήκει στο top-3 στην ιστορία του μπάσκετ, νούμερο 1, νούμερο 2... Είναι κακοπληρωμένος! Ta 97 εκατομμύρια για δυο χρόνια ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Λέικερς. Ο ΛεΜπρόν είναι box office» ήταν το σχόλιο του Στίβεν Έι Σμιθ όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στα 37 του χρόνια, ο Τζέιμς έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα MVPs και ισάρθμα MVPs Τελικών, έχει συμμετάσχει σε 18 All Star Game και πλέον διεκδικεί το απόλυτο milestone. Να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο Τζαμπάρ φιγουράρει στην κορυφή με 38.387 πόντους κι έπεται ο ΛεΜπρόν με 37.062.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα