Νετς: Ζητούν παίκτες και όχι draft picks για τον Ίρβινγκ (vid)

Νετς: Ζητούν παίκτες και όχι draft picks για τον Ίρβινγκ (vid)

Νετς: Ζητούν παίκτες και όχι draft picks για τον Ίρβινγκ (vid)

bet365

Οι Μπρούκλιν Νετς άλλαξαν ρότα στο ενδεχόμενο της ανταλλαγής του Καϊρί Ίρβινγκ. Και θέλουν στα ανταλλάγματα παίκτες και όχι μελλοντικές επιλογές στο Draft.

Οι Μπρούκλιν Νετς παραχωρούν τον Καϊρί Ίρβινγκ. Αλλά θέλουν να λάβουν, ως αντάλλαγμα, παίκτες για να παραμείνουν διεκδικητές του τίτλου στο NBA.

Αυτή είναι η μία εξήγηση στην αδιαφορία που έδειξαν μόλις οι Λος Άντζελες Λέικερς τους πρόσφεραν δύο μελλοντικές (2027, 2029) επιλογές στο Draft.

Αυτή τη στιγμή στο Μπρούκλιν, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να δώσουν τόσο τον Ίρβινγκ, όσο και τον Κέβιν Ντουράντ, η πεποίθηση αναφέρει ότι χρειάζονται άμεσα ανταλλάγματα, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί και αυτοί τη σεζόν.

Και δεν μπορούν να στηριχθούν σε μελλοντικές επιλογές στα Draft, μολονότι θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια για να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους.

Οι Λέικερς φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι για να αποκτήσουν τον Ίρβινγκ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του γι' αυτό, ωστόσο με τη στάση που τηρούν οι Νετς, το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα