Ντουράντ: Οι Πέλικανς δε... θυσιάζουν τον Ίνγκραμ (vid)

Ντουράντ: Οι Πέλικανς δε... θυσιάζουν τον Ίνγκραμ (vid)

bet365

Οι Πέλικανς φαίνεται να έχουν προστεθεί στη λίστα των ομάδων που θα ήθελαν τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά δεν πρόκειται να θυσιάσουν τον νεανικό κορμό τους για χάρη του KD.

Η ιδέα της προσθήκης του Κέβιν Ντουράντ στο πλευρό του Ζάιον Γουίλιαμσον και του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ μπορεί να μοιάζει ελκυστική για τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς, αλλά θα σημαίνει ότι για να αποκτήσουν τον Ντουράντ, παραχώρησαν τον Μπράντον Ίνγκραμ.

Το όνομα του τελευταίου δεν μπαίνει στη συζήτηση, ούτε για χάρη... συζήτησης, αφού οι Πέλικανς δεν είναι διατεθειμένοι (όσο και αν θέλουν τον Ντουράντ) να αφήσουν τον καλύτερό τους παίκτη να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα στη Νέα Ορλεάνη, οι Πέλικανς ζυγίζουν αρχικά την ηλικία των δύο παικτών, με τον Ίνγκραμ να γίνεται 25 την επόμενη εβδομάδα και τον KD να είναι ήδη 34.

Χώρια το... βαρύ συμβόλαιο που κουβαλάει ο παίκτης των Νετς και δεν είναι σε καμία περίπτωση ελκυστικό, ακόμη και για μία ομάδα που έχει χώρο στο salary cap της.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχει και το μεγάλο ερώτημα. Αυτό του... ενός εκατομμυρίου δολαρίων (ή και κάτι παραπάνω): Αν οι Πέλικανς αποκτήσουν τον Ντουράντ, για πόσο διάστημα θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στη Νέα Ορλεάνη;

 

NBA Τελευταία Νέα