NBA: Ο Τζέισον Γουίλιαμς δίνει την ψήφο του GOAT στον ΛεΜπρόν και διαλέγει Giannis στην πεντάδα του

NBA: Ο Τζέισον Γουίλιαμς δίνει την ψήφο του GOAT στον ΛεΜπρόν και διαλέγει Giannis στην πεντάδα του

bet365

Ο Τζέισον Γουίλιαμς βρέθηκε σε live μετάδοση μαζί με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ και κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «ΛεΜπρόν ή Τζόρνταν» δίνοντας την δική του ψήφο στον άσο των Λέικερς.

Ο Τζέισον Γουίλιαμς στάθηκε μπροστά στην κάμερα έχοντας το "The Jason Williams Show" στο πλαίσιο των Players Choice με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Η συζήτηση που εκτυλίχθηκε αφορούσε αρκετά θέματα, ωστόσο εκείνο που βρέθηκε να κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο ήταν η επιλογή ανάμεσα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν. Ο άλλοτε παίκτης των Μαϊάμι Χιτ και πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2006 έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του για τον GOAT στον «Βασιλιά». Κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Και εξήγησε: «Διαλέγω τον ΛεΜπρόν. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ. ... Δεν είμαι μεγάλος φαν των στατιστικών. Θέλω να πω, νομίζω ότι έχει σημασία λίγο, αλλά απλά σε κοιτάζω ως παίκτη» λέγοντας και στον ΜακΚίσικ πως ανεξάρτητα από τη στατιστική πιστεύει πως ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι τρομερός μπασκετμπολίστας.

Ενώ συνέχισε... «Δεν κοιτάζω πραγματικά τα δαχτυλίδια των πρωταθλημάτων. Ο Τζόρνταν δεν θα έπαιρνε αυτά τα δαχτυλίδια χωρίς τον Πίπεν. Ο Πίπεν δεν θα έπαιρνε τα δαχτυλίδια χωρίς τον Τζόρνταν. Χρειάζεται μια ομάδα. Νομίζω ότι ο ΛεΜπρόν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα ως μπασκετμπολίστας, όπως να χειρίζεται την μπάλα, να πασάρει την μπάλα, απλά τέτοια πράγματα. Όχι ότι ο Τζόρνταν δεν μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα. Απλά πιστεύω ότι ο ΛεΜπρόν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα καλύτερα».

Διαχωρίζοντας, ωστόσο την μοναδική... clutch ικανότητα του MJ: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει το παιχνίδι ο ΛεΜπρόν, ως ομαδικός τύπος, περισσότερο από τον MJ. Αλλά αν χρειάζομαι μια νίκη απόψε ή χρειάζομαι ένα καλάθι εδώ και τώρα, παίρνω τον Τζόρνταν. Αλλά ως παίκτης διαλέγω τον ΛεΜπρόν».

Λίγο πριν την συζήτηση για τους GOAT, ο Γουίλιαμς έφτιαξε την κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή αναφέροντας πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο συμπλήρωσε με τους Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζοέλ Εμπίντ και μετά από σκέψη κατέληξε στον πέμπτο Κέβιν Ντουράντ. Αφήνοντας έξω τον Λούκα Ντόντστιτς, που προσφάτως είχε προτιμήσει ο Μάικ Τζέιμς στην δική του Top λίστα και έγινε viral λέγοντας «μονοδιάστατο» τον Κάρι.

Δείτε το στιγμιότυπο με τον Γιάννη από το 19:00 και μετά και το... debate για ΛεΜπρόν και Τζόρνταν στο 41:00:

 

NBA Τελευταία Νέα