Γουόριορς: Το «αντίο» του Μπιέλιτσα και η... αγάπη των «πολεμιστών» (pic)

Γουόριορς: Το «αντίο» του Μπιέλιτσα και η... αγάπη των «πολεμιστών» (pic)

bet365

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επιστρέφει στα παρκέ της Ευρώπης αποχαιρετώντας το ΝΒΑ και τους Γουόριορς με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2021/22.

Ευρώπη, ΝΒΑ και ξανά Ευρώπη για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα που συγκέντρωσε τις εμπειρίες του από τα παρκέ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού και επιστρέφει στην Φενέρμπαχτσε για να ανεβάσει επίπεδο στο ήδη δυνατό σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο 34χρονος βετεράνος αποχαιρετά τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους οποίους έφτασε μέχρι και την... κορυφή, για να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή δίπλα στην τριπλέτα του Στεφ Κάρι, του Ντρέιμοντ Γκριν και του Κλέι Τόμπσον.

Ο Σέρβος φόργουορντ είπε το δικό του αντίο στην ομάδα με την οποία θα τον συνδέει ο... δεσμός του πρωταθλήματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Ευχαριστώ τους Γουόριορς, τους πρωταθλητές του ΝΒΑ το 2022. Στους καλύτερους φιλάθλους και σε όλους όσοι μας στήριξαν και μας πίεσαν σε όλη τη σεζόν μέχρι το τέλος, σας ευχαριστώ. Σε αυτόν τον καταπληκτικό οργανισμό που πίστεψε σε μένα και με άφησε να είμαι μέρος αυτής της θρυλικής ομάδας παικτών, των αδελφών μου. Σε όλους εσάς, για αυτή την αξέχαστη εμπειρία με την οποία κλείνω το κεφάλαιο μου στο ΝΒΑ, σας ευχαριστώ. Θα θυμάμαι πάντα αυτή τη σεζόν, αυτούς τους οπαδούς και την Bay Arena. Πάντα πολεμιστής, σας ευχαριστώ #DjudjuFandjo"» έγραψε σφραγίζοντας το κεφάλαιο!

Με τους Γουόριορς να σπεύδουν να απαντούν δείχνοντας την αγάπη τους προς τον Μπιέλιτσα που έδωσε το κομμάτι του στον τίτλο της περασμένης σεζόν!

 

NBA Τελευταία Νέα