Μπανκέρο: Ο Ντεζούντε Μάρεϊ τα... χώνει στο Νο1 του Draft (vid)

Μπανκέρο: Ο Ντεζούντε Μάρεϊ τα... χώνει στο Νο1 του Draft (vid)

bet365

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ αποφάσισε να τα... βάλει με το Νο1 του φετινού Draft, τον Πάολο Μπανκέρο. Φρόντισε να το κάνει τόσο μέσα στο παρκέ, όσο και εκτός.

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ περνάει τον καιρό του αγωνιζόμενος σε επαγγελματικές καλοκαιρινές λίγκες. Και κάθε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Στο πιο πρόσφατο, το νέο απόκτημα των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος μετράει έξι χρόνια στο NBA, αντιμετωπίζει το Νο1 του φετινού Draft, τον Πάολο Μπανκέρο. Μετά από δύο εντυπωσιακές προσποιήσεις, ο Μάρεϊ κάνει πάσα στον εαυτό του για το κάρφωμα.

Και ο πανηγυρισμός του μπροστά στον Μπανκέρο είναι τόσο επιδεικτικός, όσο και προκλητικός. Δείχνοντας παράλληλα στον Αμερικανό με τις ιταλικές ρίζες πως είναι μικρός για τον σταματήσει.

Η κόντρα τους συνεχίστηκε σε ένα άλλο... παρκέ, αυτό του Instagram.

«Έχασα το σεβασμό μου για εσένα»

«Σταμάτησες να με ακολουθείς στο Instagram και όλα αυτά. Πρέπει να είναι προσωπικό. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά να είσαι σίγουρος ότι θα με παίξεις άμυνα και θα σταματήσεις να στέλνεις άλλους», έγραψε ο Μπανκέρο.

Και ο Μάρεϊ, ο οποίος τα περασμένα χρόνια στους Σαν Αντόνιο Σπερς, στόμα είχε και μιλιά δεν... είχε, απάντησε: «Προσπάθησες να επιδείξεις σε εμένα ότι είσαι το Νο1, όταν εγώ σε στήριζα. Όταν ήσουν παιδάκι μου είχες ζητήσεις να παίρνεις τα ριμπάουντ για να με βοηθήσεις στα σουτ. Τα άλλαξες όλα, έχασα το σεβασμό μου για εσένα», έγραψε στο διαδίκτυο.

 

NBA Τελευταία Νέα