Ντεζούντε Μάρεϊ: Επανασύνδεση με τον πατέρα του μετά από οκτώ χρόνια (vid)

Ντεζούντε Μάρεϊ: Επανασύνδεση με τον πατέρα του μετά από οκτώ χρόνια (vid)

Ντεζούντε Μάρεϊ: Επανασύνδεση με τον πατέρα του μετά από οκτώ χρόνια (vid)

bet365

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ συνάντησε τον πατέρα του μετά από 8 χρόνια. Η ιστορία της ζωής του παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι γεμάτη με πλούσια συναισθήματα. Πλέον, ήρθε η ώρα να ζήσει τη χαρά!

Οκτώ χρόνια ήταν πολλά. Αρκετά. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στον εαυτό του. Και στον πατέρα του, σε μία σημαδιακή ημέρα.

Η ιστορία της ζωής του παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι βγαλμένη από ένα τηλεοπτική σενάριο. Από παιδί μεγάλωσε στους δρόμους. Γύρω του βία και ναρκωτικά. Συνελήφθη στην ηλικία των 11 και κινδύνευσε να μπει στο αναμορφωτήριο. Εκείνος τη γλίτωσε, όχι όμως και και η μητέρα του, η οποία μπαινόβγαινε στη φυλακή.

Ο πατέρας του είχε αναλάβει ένα αποστασιοποιημένο ρόλο. Όταν ο Μάρεϊ άρχισε να παίζει στο ΝΒΑ, επιχείρησε να αλλάξει τη σχέση με τον μπαμπά του.

Και πριν από μερικές ώρες έκανε το μεγάλο βήμα. Συνάντησε τον πατέρα του, σε μία σημαδιακή ημέρα: Αυτή του πατέρα.

Ο μπαμπάς Μάρεϊ είχε καταλάβει τι θα συμβεί. Και είχε βουρκώσει. Όταν δε ο Μάρεϊ βγήκε από το αυτοκίνητο του, η αγκαλιά του ήταν τόσο δυνατή που κάποιος μπορεί να νόμιζε ότι θα αφήσει χωρίς ανάσα ο ένας τον άλλον!

«Είχαμε τις διαφορές μας για 7-8 χρόνια. Και θέλω να έχω σχέση με τον μπαμπά μου, προτού είναι αργά. Δεν θέλω να ζήσω με κάτι που θα μετανιώνω, να μην είμαι άνδρας και να λύνω τα προβλήματά μου. Σε αγαπάω μπαμπά περισσότερο από οτιδήποτε και σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις το μερίδιο σου, αναφορικά με το χρόνο που πέρασες μακριά μου, ενώ εγώ ήθελα να είσαι μαζί μου περισσότερο ως παιδί. Αλλά αυτό που μετράει είναι να συγκεντρωθούμε στο τώρα και να φτιάξουμε τη σχέση μπαμπά/γιου αυτή τη στιγμή. Χρόνια πολλά και χαρούμενη η ημέρα του πατέρα, ελπίζω να σου αρέσει το φορτηγάκι», ήταν το μήνυμα του Μάρεϊ στο Instagram.

@Photo credits: Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα