Ρόμπινσον για Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω για να τον κλείσω» (vid)

Ρόμπινσον για Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω για να τον κλείσω» (vid)

bet365

Τον... μπελά που έχει βρει με το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, με τον σταρ των Μαϊάμι Χιτ να μην γνωρίζει σε ορισμένες περιπτώσεις πως να κινηθεί.

Το πρόσφατο podcast του «Talkin'Trash Talkers» με τους άλλοτε NBAers, Ρίτσαρντ Τζέφερσον και Τσάνινγκ Φράι τον Ντάνκαν Ρόμπινσον έκρυβε πολύ... Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το θέμα της εκπομπής ήταν οι «hard to guard» παίκτες της Λίγκας, δηλαδή εκείνοι που είναι πιο δύσκολο να τους μαρκάρεις στο παρκέ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το... κλαμπ ο Giannis, για τον οποίο αρκετοί σταρ έχουν σαστίσει μη γνωρίζοντας πως να τον αντιμετωπίσουν την ώρα του αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ένας εκ των οποίων και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον! Που στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει όσους του έχουν βάλει δύσκολα στην άμυνα έβαλε στην πρώτη θέση τον Greek Freak! «Ο πρώτος είναι ο Γιάννης για τη νοοτροπία του και το μέγεθός του και το μήκος του και υπάρχουν κάποιες κατοχές όπου δεν ξέρω τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω με αυτό. Εννοώ σίγουρα, δεν ξέρω τι να κάνω» ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ.

Ενώ τόνισε πως «κάθε χρόνο επιστρέφει λίγο πιο δυνατός και μυώδης».

Με τον Τσάνινγκ Φράι να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν και όντας συμπαίκτης των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Λοβ, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, Τρίσταν Τόμπσον στους Κλίβελαντ Κάβαλιερς όλοι μαζί προσπαθούσαν να σκαρώσουν ένα σχέδιο για τον «baby Giannis» όπως τον αποκάλεσαν για εκείνη την περίοδο. Πλέον, όπως λέει «δεν απολαμβάνει το καλοκαίρι του απλά... τρώει βάρη».

Δείτε το απόσπασμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από το 18:00 και μετά:

 

NBA Τελευταία Νέα