NBA: Οι Γουόριορς η πιο ακριβή ομάδα για το 2022/23, τέταρτοι οι Μπακς

Newsroom
NBA: Οι Γουόριορς η πιο ακριβή ομάδα για το 2022/23, τέταρτοι οι Μπακς

bet365

Η σεζόν 2022/23 στο NBA βρίσκεται όλο και πιο κοντά και οι Γουόριορς, οι Κλίπερς, οι Νετς, οι Σέλτικς, αλλά και οι Μιλγουόκι Μπακς διαμορφώνουν την πεντάδα των πιο ακριβών ομάδων της Λίγκας.

Όσο η φετινή offseason συνεχίζεται και τα ρόστερ ανά τo ΝΒΑ ενισχύονται και αλλάζουν, οι...μετρήσεις για τις πιο ακριβές ομάδες που προκύπτουν από ζητήματα μισθοδοσία και των αντίστοιχων φόρων χτυπούν «κόκκινο».

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, την κορυφή της πεντάδας με τα πιο ακριβά franchise καταλαμβάνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Την ώρα, μάλιστα, που βρίσκονται και σε... συσκέψεις για το max συμβόλαιο του Ντρέιμοντ Γκριν.

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak να είναι πρώτος -όπως είναι φυσικό- στην κατηγορία του payroll. Ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς ως δεύτεροι, οι Μπρούκλιν Νετς ως τρίτοι (με την τωρινή συνθήκη), αλλά και οι Μπόστον Σέλτικς ως πέμπτοι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη πεντάδα των Μπακς για την μισθοδοσία της επόμενης σεζόν!

kkk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα