Ιγκουοντάλα για Γουέστμπρουκ: «Νευριάζω όταν λένε ότι τον απέρριψαν, τί προσπαθείτε να πετύχετε;»

Ιγκουοντάλα για Γουέστμπρουκ: «Νευριάζω όταν λένε ότι τον απέρριψαν, τί προσπαθείτε να πετύχετε;»

bet365

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα μίλησε στο podcast του για την συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ μιλώντας για ασέβεια σε όσα έχει πετύχει ο άσος των Λέικερς.

Ο 33χρονος γκαρντ μπορεί να είναι στη λίστα για trade από τους Λέικερς, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα λευκός καπνός παρά ενδιαφέρον. Το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει συνδεθεί με πολλά σενάρια την φετινή σεζόν και έχει προκαλέσει... αναταράξεις τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στον κόσμο των social media.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, πρωταθλητής με τους Γουόριορς την περασμένη σεζόν, σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast του, Point Forward, στάθηκε στην... μανία και τα σχόλια των Μέσων δικτύωσης, αλλά και όσων δεν έχουν μπει στα παπούτσια τους από το ΝΒΑ, που φτάνουν να αγγίζουν τους παίκτες και τις καριέρες τους δείχνοντας ασέβεια προς το πρόσωπό τους. Όπως στην περίπτωση του Ράσελ Γουέστμπρουκ και όλη την συζήτηση που γίνεται γύρω από τις φήμες περί ανταλλαγής του.

«Ένα άλλο άτομο που έχει πέσει σε αυτό το τρυπάκι είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Κάθε ανταλλαγή του Ράσελ έχει διαρρεύσει και εκείνος δεν έχει γίνει trade ακόμα. Ο κόσμος αρχίζει να κοροϊδεύει τον Ρας, ενώ υπάρχουν ακόμη και μικρά παιδιά στο πρωτάθλημα που δεν σέβονται το όνομά του. Μάλλον δεν είναι επίτηδες αλλά προέκυψε, γιατί απλά αποδεχτήκαμε τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης μιλούν και ρίχνουν "πυρά" στους παίκτες» είπε ο Ιγκουοντάλα.

Και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βετεράνος φόργουορντ σπεύδει να υπερασπιστεί τον άσο των «λιμνάνθρωπων», αφού νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο είχε τονίσει: «Όταν αυτοί οι τίτλοι και τα πρωτοσέλιδα έρχονται στην επιφάνεια πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πεις "γιατί πρέπει αυτά να βγουν προς τα έξω;". Νευριάζω όταν μιλάνε για τα νέα του Γουέστμπρουκ και λένε "προτάθηκε αυτό το πακέτο ανταλλαγής και το απέρριψαν". Αυτή η ομάδα απέρριψε τον Ράσελ, η άλλη ομάδα απέρριψε τον Ράσελ... Τι προσπαθείτε πραγματικά να κάνετε σε αυτόν τον άνθρωπο; Τι έκανε σε όλους εσάς; Γιατί, όλοι σας συνεχίζουν να το κάνουν συνεχώς αυτό. Τι προσπαθείτε να πετύχετε;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα