Λεμπρόν Τζέιμς: Θέλει να μείνει στους Λέικερς, πιθανή και η επέκταση

Λεμπρόν Τζέιμς: Θέλει να μείνει στους Λέικερς, πιθανή και η επέκταση

Λεμπρόν Τζέιμς: Θέλει να μείνει στους Λέικερς, πιθανή και η επέκταση

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται να είναι χαρούμενος στο Λος Άντζελες και παρά την κακή πορεία των Λέικερς, δεν θέλει να φύγει από την Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ όχι μόνο δεν προβληματίζεται από τη συνολική εικόνα των Λέικερς, αλλά είναι έτοιμος να υπογράψει και επέκταση με την ομάδα! Συγκεκριμένα από τις 4 Αυγούστου θα έχει τη δυνατότητα της επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και θα του αποφέρει άλλα 44.5 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, Μαρκ Στάιν, ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι εξαιρετικά χαρούμενος στο Λος Άντζελες παρά το γεγονός ότι οι Λέικερς δεν περνούν και τις... καλύτερες ημέρες στην ιστορία τους. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, ότι τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του, έχουν εδραιωθεί στη Νότια Καλιφόρνια από τότε που ο Τζέιμς υπέγραψε με τους Λέικερς το καλοκαίρι του 2018 και δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.

Μένει να δούμε εάν και εφόσον ο Λεμπρόν θα υπογράψει και την επέκταση με τους Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς έχει εκφράσει πολλές φορές τη θέλησή του να παίξει συμπαίκτης με τον γιο του Μπρόνι. Στο μεταξύ η ομάδα της Καλιφόρνια εξετάζει πολλά trades, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Καϊρί Ίρβινγκ.

Ο Λεμπρόν αγωνίστηκε φέτος σε 56 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 30.3 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα