Μπέινς: Θα αγωνιστεί στην Αυστραλία με φόντο την επιστροφή στο ΝΒΑ (vid)

Μπέινς: Θα αγωνιστεί στην Αυστραλία με φόντο την επιστροφή στο ΝΒΑ (vid)

Μπέινς: Θα αγωνιστεί στην Αυστραλία με φόντο την επιστροφή στο ΝΒΑ (vid)

bet365

Ο Άαρον Μπέινς πήρε το «πράσινο φως» για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα διεκδικήσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ από την Αυστραλία και τους Brisbane Bullets.

Την ευκαιρία να κυνηγήσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ μέσω της πατρίδας του και του πρωταθλήματος Αυστραλίας θα έχει ο Άαρον Μπέινς που ετοιμάζεται να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό στο Τόκιο.

Η ανάμνηση της περιπέτειας με την σπονδυλική του στήλη, όταν έπεσε στον δρόμο για τα αποδυτήρια στο ματς της Εθνικής του με την Ιταλία για τους Ολυμπιακούς αγώνες και δεν μπορούσε αρχικά να περπατήσει, μένει πλέον στο παρελθόν. Ο Μπέινς πέρασε δύο μήνες σε νοσοκομεία της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας προκειμένου να αντιμετωπίσει ό,τι του συνέβαινε και δεν πάτησε στο παρκέ μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο.

Τις τελευταίες εβδομάδες αναζήτησε το νέο του σταθμό στο κορυφαίο πρωτάθλημα κάνοντας προπονήσεις με ομάδες, ωστόσο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην Αυστραλία και τους Brisbane Bullets με ΝΒΑ out.

«Η πιο μοναχική στιγμή στη ζωή μου ήταν να ξαπλώνω σε εκείνο το νοσοκομείο, να μπαίνω σε σκέψεις, να ξεπερνώ το σχέδιο ζωής μου και τους στόχους μου και απλά να κλαίω.Ο θείος μου είχε ένα ατύχημα πριν από 10 χρόνια. Είναι τετραπληγικός. Η οικογένειά μου είχε εμπειρία από πρώτο χέρι σε τέτοιες καταστάσεις. Φοβήθηκα τόσο πολύ» έλεγε ο Μπέινς κατά τη διάρκεια ανάρρωσής του από τον τραυματισμό.

Τελευταίος του σταθμός ήταν οι Τορόντο Ράπτορς, ενώ είναι κάτοχος δαχτυλιδιού από το 2014 με τους Σπερς.

 

NBA Τελευταία Νέα