«Οι Σέλτικς μεταξύ των ομάδων που θα συζητήσουν με τους Νετς για τον Ντουράντ»

«Οι Σέλτικς μεταξύ των ομάδων που θα συζητήσουν με τους Νετς για τον Ντουράντ»

bet365

Με το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ να είναι ακόμη στον... αέρα, οι Σέλτικς εμφανίζονται ως μία από τις ομάδες που θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Μπρούκλιν Νετς.

Oι «μνηστήρες» του ΝΒΑ για τον Κέβιν Ντουράντ ολοένα και πληθαίνουν με την λίστα γίνεται ακόμη πιο μεγάλη στην διάρκεια της offseason. Ο KD έχει ζητήσει trade από την ομάδα του, αλλά το Μπρούκλιν δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον σούπερ σταρ του χωρίς τα κατάλληλα ανταλλάγματα, κάτι που καθυστερεί την οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωσή του.

Μετά τους Σανς και τους Μαϊάμι Χιτ μεταξύ άλλων, το νέο franchise που εμφανίζει ενδιαφέρον είναι εκείνο των Μπόστον Σέλτικς σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα ο έγκυρος δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, στο αίτημά του, που πλησιάζει... τον μήνα (30 Ιουνίου), έχουν προστεθεί πλέον και οι Κέλτες που θα συζητήσουν με τους Νετς για το μέλλον του Ντουράντ και μία πιθανή συμφωνία.

Μάλιστα, το δυνατό χαρτί που φέρεται να υπάρχει σε αυτή την υπόθεση είναι πως οι Σέλτικς θα μπορούν να βάλουν στο τραπέζι τον Τζέιλεν Μπράουν για την ανταλλαγή μαζί με τρεις επιλογές draft πρώτου γύρου και δύο swaps, ενώ αποκλείουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζέισον Τέιτουμ.

 

NBA Τελευταία Νέα