Έρικ Σποέλστρα: Ο 4χρονος γιος του προπονητή των Χιτ έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής!

Έρικ Σποέλστρα: Ο 4χρονος γιος του προπονητή των Χιτ έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής!

Έρικ Σποέλστρα: Ο 4χρονος γιος του προπονητή των Χιτ έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής!

bet365

Ο γιος του Έρικ Σποέλστρα πέτυχε πάλεψε με τον καρκίνο και πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του προπονητή των Χιτ με ανάρτησή της!

Στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του μπήκε από μικρός ο 4χρονος γιος του προπονητή των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα. Ωστόσο σε αυτή τη «μάχη» με την επάρατη νόσο βγήκε νικητής και χτύπησε το... καμπανάκι της απαλλαγής.

Η σύζυγος του Σποέλστρα, Νίκι Σαπ, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με την οποία εξηγεί την περιπέτεια που πέρασε ο μεγάλος γιος της οικογένειας που διαγνώσθηκε με καρκίνο. Έχοντας αφήσει πίσω τα δάκρυα, με χαμόγελα, υπόσχεται πως μία μέρα θα μιλήσει περισσότερο για όσα συνέβησαν το διάστημα των χημειοθεραπειών.

Πιο αναλυτικά: «Την ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας πήγε για μια απροσδόκητη χειρουργική επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε μια μάζα. "Καλοήθης" είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.

Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν... έκανε (επιτυχημένες) χημειοθεραπείας.

Ήταν... και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην το κάνει κανένας από εμάς.

Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΑΠΑΛΛΑΓΉ.

Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων» έγραψε η σύζυγος του Σποέλστρα.

 

NBA Τελευταία Νέα