Παναθηναϊκός: Όταν ο Πάσκαλ διέλυσε... Μπλέιζερς και Χεζόνια (vid)

Παναθηναϊκός: Όταν ο Πάσκαλ διέλυσε... Μπλέιζερς και Χεζόνια (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός «βολιδοσκοπεί» την περίπτωση του NBAer Έρικ Πάσκαλ και το Gazzetta κάνει αναδρομή στην βραδιά που... διέλυσε τους Μπλέιζερς του Μάριο Χεζόνια με την φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το όνομα του Έρικ Πάσκαλ έχει συνδεθεί έντονα τις τελευταίες ώρες με τον Παναθηναϊκό με την ομάδα να κάνει το... all in προκειμένου να τον αποκτήσει για τη θέση του combo forward. Τα ραντάρ των «πρασίνων» έφτασαν μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Αμερικανού NBAer που έχει περάσει δύο σεζόν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ενώ την χρονιά που μας πέρασε πατούσε παρκέ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ.

Αν και το σενάριο μίας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών φαντάζει ακόμη εξαιρετικά μακρινό, το Gazzetta εστιάζει στην τρομερή εμφάνιση καριέρας που σημείωσε ο Πάσκαλ, έχοντας αντίπαλο έναν έτερο (πρώην) πράσινο, τον Μάριο Χεζόνια!

Το ρεκόρ καριέρας του Πάσκαλ κόντρα στους Μπλέιζερς του Χεζόνια

Η σελίδα του ημερολογίου ήταν κολλημένη στις 4 Νοεμβρίου του 2019!

Μεγαλώνοντας, αυτή η ημέρα είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Έρικ Πάσκαλ καθώς συμπλήρωνε και ένα έτος από τη ζωή του. Τα 23α γενέθλια, ωστόσο, ήταν διαφορετικά. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ακούσει το όνομά του στο Νο41 του draft pick φορώντας το καπέλο των Γουόριορς.

Ξεκινώντας την rookie χρονιά του με το Γκόλντεν Στέιτ, μέχρι που μία συγκυρία έγινε η ευκαιρία του να λάμψει. Το κερασάκι στην τούρτα του ήταν η εμφάνιση κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Με τους σταρ της ομάδας... παραγκωνισμένους από τραυματισμούς, ο τότε rookie και η παρέα των «πολεμιστών» ανέλαβαν δράση μπροστά στα μάτια του Κλέι Τόμπσον.



Ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε 17 πόντους στην αρχική περίοδο, ενώ σκόραρε το τρίποντο που «κλείδωσε» τη νίκη γράφοντας το 107-99 λίγο πριν το τέλος. Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με Λίλαρντ (39π., 2 ριμπ., 4ασ.) εναντίον Πάσκαλ, ο νεοφερμένος στο Γκόλντεν Στέιτ γέμισε τη στατιστική του με double-double στους 34 πόντους (4/6 τρίποντα, 8/8 βολές, 7/13 δίποντα) μαζεύοντας και 13 ριμπάουντ.

Ως αντίπαλος του Μάριο Χεζόνια, επίσης στην πρώτη του χρονιά με τους Μπλέιζερς, ο οποίος σταμάτησε στους 11 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Μέχρι και σήμερα, αυτή η βραδιά είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς για την παρουσία του Πάσκαλ στο ΝΒΑ.

w

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα