Γουόριορς: Με δύο κινήσεις εξοικονόμησαν $60 εκατ. (vid)

Γουόριορς: Με δύο κινήσεις εξοικονόμησαν $60 εκατ. (vid)

Γουόριορς: Με δύο κινήσεις εξοικονόμησαν $60 εκατ. (vid)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατάφεραν με δύο κινήσεις και κέρδος 8 εκατομμυρίων, να γλιτώσουν την καταβολή 60 εκατομμυρίων στο φόρο πολυτελείας.

Ο ιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λακόμπ χαρακτήρισε ως «άδικο» το σύστημα του φόρου πολυτελείας. Και τιμωρήθηκε γι' αυτό από το ΝΒΑ με πρόστιμο 500.000 δολαρίων.

Ενδεχομένως το πρόστιμο να μην τον μέλλει, επειδή μόλις γλίτωσε 60 εκατομμύρια δολάρια από τον φετινό φόρο πολυτελείας, μόνο με δύο κινήσεις.

Βλέπετε, η αποχώρηση των Γκάρι Πέιτον ΙΙ και Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, οι οποίοι έπρεπε να λάβουν αύξηση στα νέα συμβόλαιά τους και η προσθήκη των Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο και ΤζαΜάικαλ Γκριν, έριξε το φόρο πολυτελείας.

Οι δύο πρώτοι θα λάμβαναν μαζί 14.3 εκατομμύρια. Ενώ οι δύο νέοι στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο θα πάρουν 6.3 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η διαφορά των 8 εκατομμυρίων μεταφράζεται σε οικονομία 60 εκατομμυρίων για τους πρωταθλητές, οι οποίοι ακόμη θα πληρώσουν τον υψηλότερο φόρο πολυτελείας ανάμεσα στις 30 ομάδες του ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή έχει υπολογιστεί στα 181.3 εκατομμύρια δολάρια!

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα