Άιβερσον: Δώρο γενεθλίων αξίας $32 εκατ. (vids)

Άιβερσον: Δώρο γενεθλίων αξίας $32 εκατ. (vids)

Άιβερσον: Δώρο γενεθλίων αξίας $32 εκατ. (vids)

bet365

Ο Άλεν Άιβερσον θα πρέπει να περιμένει άλλα 8 χρόνια. Και μετά θα μπορεί να καυχιέται ότι έγινε ξανά εκατομμυριούχος. Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Άλεν Άιβερσον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Όχι μόνο στα παρκέ του NBA. Αλλά και μακριά απ' αυτά. Ήταν από τους πρώτους αθλητές με δια βίου συμβόλαιο με μία αθλητική εταιρία.

Δίχως υπερβολή, αυτός και ο Μάικλ Τζόρνταν, μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ, άνοιξαν το δρόμο για τους άλλους αστέρες που είτε απέκτησαν ένα πανάκριβο δια βίου συμβόλαιο (ΛεΜπρόν), είτε έγιναν μέτοχοι στην ίδια την εταιρία (Στεφ Κάρι).

Το 2001, πριν από 21 χρόνια, ο Άιβερσον είχε συμφωνήσει με την Reebok. Όχι μόνο να φοράει τα προϊόντα της, αλλά να αποκτήσει και ένα παπούτσι με το δικό του όνομα.

Όλα αυτά με το αζημίωτο. Ο Άιβερσον, μετά την απόσυρσή του, δήλωσε πτώχευση. Οικονομική καταστροφή άνευ προηγουμένου. Αυτό που τον διατήρησε οικονομικά ήταν το συμβόλαιο με την Reebok.

Χάρη σε αυτό κάθε έτος λαμβάνει 800.000 δολάρια! Και περιμένει το μεγάλο δώρο του. Τρόπον τινά ένα συνταξιοδοτικό πακέτο όταν θα γίνει 55 ετών, το 2030!

Τότε ο MVP του 2001 πρόκειται να λάβει 32 εκατομμύρια δολάρια. Και να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή, η οικονομική αξία του υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια, τη στιγμή που στην καριέρα του στο NBA έχει συμβόλαια αξίας 155 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

NBA Τελευταία Νέα