ΛεΜπρόν: King James στην Drew League, «μαγεία» με ΝτεΡόζαν (vids)

ΛεΜπρόν: King James στην Drew League, «μαγεία» με ΝτεΡόζαν (vids)

ΛεΜπρόν: King James στην Drew League, «μαγεία» με ΝτεΡόζαν (vids)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την επανεμφάνισή του στην Drew League στο πλευρό του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με τους δυο τους να συνδυάζονται για τους 72 από τους 104 πόντους της ομάδας τους και τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για τον «βασιλιά».

Η επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ημιεπαγγελματική Drew League είχε την απήχηση που όλοι περίμεναν. Στο άκουσμα της είδησης πως ο «βασιλιάς» θα αγωνιστεί ξανά στο καλοκαιρινό τουρνουά έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, ο κόσμος γέμισε τους δρόμους και στο κλειστό δεν έπεφτε κυριολεκτικά... καρφίτσα.

ΛεΜπρόν και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος συμμετέχει στη Λίγκα από τις αρχές του Ιουλίου, συνδυάστηκαν και προσέφεραν το απόλυτο θέαμα στο κοινό. Οι δύο τους σκόραραν τους 72 από τους 104 πόντους της ομάδας τους. Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Λέικερς είχε 42 πόντους με 16 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ ο άσσος των Μπουλς σημείωσε 30 πόντους με 14 ριμπάουντ.

Το σκορ «κλείδωσε» στο 104-102 με τους MMV Cheaters να επικρατούν απέναντι στους Black Pearl Elite.

Ο κόσμος που κατάφερε να βρει μία θέση μέσα στο γήπεδο δεν σταμάτησε να ζητοκραυγάζει βλέποντας τον King James στο παρκέ, ενώ την ώρα που εκείνος αποχωρούσε περνούσε μέσα από... θάλασσες χεριών που ζητούσαν ένα high five.

@Photo credits: twitter/ Lebron James
 

NBA Τελευταία Νέα