Πίστονς: Έστειλαν τον Σαντίκ Μπέι για δύο μήνες στο βουνό για να αποφορτιστεί (vid)

Πίστονς: Έστειλαν τον Σαντίκ Μπέι για δύο μήνες στο βουνό για να αποφορτιστεί (vid)

Πίστονς: Έστειλαν τον Σαντίκ Μπέι για δύο μήνες στο βουνό για να αποφορτιστεί (vid)

bet365

Ο Σαντίκ Μπέι των Ντιτρόιτ Πίστονς πέρασε δύο μήνες σε ένα βουνό στο Κολοράντο και το μόνο πράγμα που δεν είχε στο μυαλό του ήταν το μπάσκετ.

Ο Σαντίκ Μπέι ζούσε κάθε μέρα για το μπάσκετ. Από τη rookie σεζόν του με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Και από εκεί, δίχως ανάσα στο Summer League και σε μία σεζόν που τον βρήκε να αγωνίζεται σε 82 αγώνες. Με 16.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ και μερικά ματς που έκαναν πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω του.

Στην ηλικία των 23 χρόνων ο Μπέι έκανε το γυμναστήριο των Πίστονς το δεύτερο σπίτι του. Όταν άκουσε τον general manager της ομάδας, τον Τρόι Γουίβερ να του ζητάει - επιτακτικά - να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και να βρει ένα χόμπι, δεν πίστευε που θα βρεθεί.

Ο Μπέι νοίκιασε ένα σπίτι στα όρη του Κολοράντο και πέρασε εκεί δύο μήνες κάνοντας πεζοπορίες. Χωρίς να αφήσει στην άκρη το μπάσκετ.

«Ήμουν εκτός... δικτύου. Είναι ήσυχα, ειρηνικά. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Έκανα τα ίδια πράγματα κάθε καλοκαίρι. Είχα την ευκαιρία να πάω σε ένα άλλο μέρος και να γυμναστώ. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη τοποθεσία», είπε ο Μπέι στο Athletic.

Οι Πίστονς δεν τον έστειλαν μόνο στην (άγρια) φύση. Μαζί του πήγε και ο υπεύθυνος βίντεο, ο Άαρον Ντότσον. Αυτός ζούσε στο ισόγειο του σπιτιού, ο Μπέι στο δεύτερο όροφο, ενώ κατά τη διάρκεια των playoffs το σημείο συνάντησης για την παρακολούθηση ενός αγώνα ήταν ο πρώτος όροφος.

Ανάμεσα στις προπονήσεις, οι δυο τους περπατούσαν. Αρκετά χιλιόμετρα. Με τον Μπέι να είναι ασταμάτητος και να πρέπει να μειώνει το ρυθμό του για να τον προλάβει ο Ντότσον, ο οποίος αισθάνθηκε πως φτάνει στο όριο της λιποθυμίας αρκετές φορές.

 

NBA Τελευταία Νέα