Λίλαρντ: «Πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ ή θα μείνω χωρίς τίτλο»

Λίλαρντ: «Πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ ή θα μείνω χωρίς τίτλο»

Λίλαρντ: «Πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ ή θα μείνω χωρίς τίτλο»

bet365

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πίστη του στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, εξηγώντας πως είτε θα πάρει ένα πρωτάθλημα μαζί τους, είτε θα μείνει χωρίς τίτλο στην καριέρα του.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ θα μείνει για μία ολάκερη (μπασκετική) ζωή στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ό,τι και αν συμβεί στην πορεία. Κόντρα στο... ρεύμα που θέλει τους παίκτες να ζητούν μία ανταλλαγή όταν κάτι του... ξινίζει.

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς, μέλος των 75 κορυφαίων στην ιστορία του ΝΒΑ, μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει διετή επέκταση στο συμβόλαιό του. Μία κίνηση που θα τον φέρει μέχρι την ηλικία των 37 ετών στο Όρεγκον.

«Πάντα λέω ότι αν κάνω που είναι αντίθετο με τα πιστεύω μου και καταφέρω να κερδίσω κάτι, με ξέρω καλύτερα απ' ότι με ξέρετε εσείς. Θα είμαι χαρούμενος, επειδή πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος αν γίνει πρωταθλητής, αλλά δεν θα με γεμίσει, δεν θα είναι όπως το περιμένω», είπε ο Λίλαρντ.

Και συνέχισε: «Αυτό πιστεύω και αυτό θα κάνω. Είτε θα το κερδίσω εδώ, είτε δεν θα το κερδίσω καθόλου. Θέλω μόνο να έχω μια ευκαιρία να το διεκδικήσω. Αν αυτό συμβεί, αλλά δεν το πετύχουμε, θα μπορέσω να ζήσω με αυτό».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα