Λέικερς: Άλλους παίκτες θέλει ο ΛεΜπρόν, άλλους η διοίκηση

Λέικερς: Άλλους παίκτες θέλει ο ΛεΜπρόν, άλλους η διοίκηση

Λέικερς: Άλλους παίκτες θέλει ο ΛεΜπρόν, άλλους η διοίκηση

bet365

Σύμφωνα με το Athletic, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς έχουν διαφορετικές προτιμήσεις για τις ανταλλαγές της ομάδας!

Πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Οι απόψεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς και μελών της διοίκησης των Λος Άντζελες Λέικερς, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, είναι διαφορετικές.

Ο ΛεΜπρόν φαίνεται να θέλει την απόκτηση του Καϊρί Ίρβινγκ, σε ανταλλαγή με τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ στη διοίκηση κοιτούν μία άλλη προοπτική.

Θεωρώντας ότι ο Μάιλς Τέρνερ ή ο Μπάντι Χιλντ (αμφότεροι των Ιντιάνα Πέισερς) θα βοηθήσουν περισσότερο τους Λέικερς τη χρονιά που έρχεται.

Και στα δύο σενάρια αναμένεται να μπλεχτεί το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ, μολονότι ο Ντάρβιν Χαμ - ο νέος προπονητής των Λέικερς - επιμένει ότι ο Γουέστμπρουκ έχει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών του 2020 τη σεζόν 2022-2023.

Στο μυαλό της διοίκησης, μία ανταλλαγή με τους Πέισερς, αντί με τους Νετς, θα... κοστίσει λιγότερο, ενώ δεν μπορούν να λησμονήσουν το πείραμα με τους Big-3 της περσινής σεζόν κατέληξε σε καταστροφή.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα