Ντουράντ: Οι Γουόριορς πάνε για τη... βόμβα με την επιστροφή KD

Νίκος Καρφής
Οι Γουόριορς θέλουν να... τρελάνουν κόσμο με την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στο Σαν Φρανσίσκο.

Είναι οι πρωταθλητές, η πιο πετυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας και θέλει να συνεχίσει να κάθεται στον θρόνο του ΝΒΑ και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον Μάρκ Σπίαρς, οι Γουόριορς ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή του Κέβιν Ντουράντ (έχει ζητήσει ανταλλαγή από το Μπρούκλιν) και την μεγάλη επιστροφή στο Γκόλντεν Στέιτ, μετά το 2019 όταν και τους είχε αφήσει μετά τους χαμένους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς για να πάει στους Νετς.

Οι... πολεμιστές μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο πακέτο ανταλλαγής για τον KD σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, ακόμα και από τους Σανς και τους Χιτ που έχει στην κορυφή της λίστας του ο σπουδαίος φόργουορντ. Το Γκόλντεν Στέιτ θα μπορούσε να θυσιάσει τους Τζόρνταν Πουλ, Άντριου Γουίγκινς, Τζόναθαν Κουμίνγκα και Τζέιμς Γουάισμαν για να φέρουν και πάλι τον Ντουράντ πίσω εκεί όπου πήρε τα δύο πρωταθλήματα του.

Ο KD ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού τόσο το 2017 όσο και το 2018, καθαρίζοντας τους Καβς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους τελικούς, ενώ πανηγύρισε ισάριθμα MVP τελικών. Οι Γουόριορς έχουν την ευκαιρία να ρίξουν τη βόμβα του καλοκαιριού που θα άλλαζε τις ισορροπίες και φυσικά θα τους έκανε το απόλυτο φαβορί για το repeat, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Τις επόμενες ώρες μπορεί να δούμε τον KD να αλλάζει γειτονιά και να γυρνάει σε μία που ξέρει καλά.

Λέτε να απολαύσουμε ξανά μια μαγική τετράδα αποτελούμενη από τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν; Πάντως από την πλευρά του το Athletic τονίζει πως είναι δύσκολο να... ξανασμίξει ο KD στο Γκόλντεν Στέιτ με τους παλιούς του συμπαίκτες. Μένει να δούμε που θα καταλήξει ο σούπερσταρ του Μπρούκλιν.

@Photo credits: NBA/Getty Images