Λέικερς, Νετς: Σε συζητήσεις για trade Ίρβινγκ-Γουέστμπρουκ

Λέικερς, Νετς: Σε συζητήσεις για trade Ίρβινγκ-Γουέστμπρουκ

bet365

Ένα μεγάλο trade έπεσε στο τραπέζι των Λέικερς και των Νετς και αφορά το αντίθετο δρομολόγιο των Γουέστμπρουκ και Ίρβινγκ αντίστοιχα!

Σύμφωνα με τον Κρις Χέινς από το Yahoo Sports, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπρούκλιν Νετς έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να ολοκληρώσουν trade, με το οποίο ο Καϊρί Ίρβινγκ θα μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να συναντήσει και πάλι τον Λεμπρόν Τζέιμς και αντίστοιχα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα βρεθεί στο Μπρούκλιν!

Για την ακρίβεια οι συζητήσεις φέρεται να έχουν πάρει ήδη... φωτιά καθώς αναζητούνται τα κατάλληλα ανταλλάγματα για να συμπεριληφθούν στο «πακέτο» της ανταλλαγής! Συγκεκριμένα οι Νετς θέλουν να συμπεριλάβουν τον Τζο Χάρις ο οποίος έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο έναντι 38.6 εκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο ωστόσο προέρχεται από μεγάλη απουσία ύστερα από την επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο.

Αντίστοιχα οι Λέικερς θέλουν τον Σεθ Κάρι ο οποίος έχει να λάβει άλλα 8.5 εκατομμύρια δολάρια στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε ήδη opt in στα 47 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23 ενώ ο Καΐρί Ίρβινγκ έχει αντίστοιχα άλλα 36.5 εκατομμύρια δολάρια. για την ίδια χρονική περίοδο. Όμως και οι δύο παίκτες βρίσκονται στο «trading block» των ομάδων τους, όπερ σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά η εν λόγω ανταλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουέστμπρουκ έχει γίνει ανταλλαγή και τα τρία τελευταία χρόνια καθώς το 2019 μετακόμισε από τους Θάντερ στους Ρόκετς, το 2020 από τους Ρόκετς στους Γουίζαρντς και το 2021 από τους Γουίζαρντς στους Λέικερς!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα