Ντουέιν Γουέιντ: Σουτάρει, καρφώνει και αναρωτιέται σε ποια ηλικία επέστρεψε ο Τζόρνταν

Ντουέιν Γουέιντ: Σουτάρει, καρφώνει και αναρωτιέται σε ποια ηλικία επέστρεψε ο Τζόρνταν

bet365

Ο Ντουέιν Γουέιντ επέστρεψε στο παρκέ φορμαρισμένος και έδειξε να το έχει ακόμα τόσο με σουτ τριών πόντων όσο και με καρφώματα, κάνοντας σκέψεις... επιστροφής.

Ετών 40 (και κάτι). Παρόλα αυτά ο Ντουέιν Γουέιντ δεν αποχωρίζεται τα παρκέ και φροντίζει να αποδείξει πως κατέχει ακόμη την τέχνη του μπάσκετμπολ. Με ένα βίντεο που πόσταρε στον λογαριασμό του μοιάζει να σκοράρει για τρεις, αλλά και να καρφώνει πετώντας τη μπάλα στο ταμπλό, με την ίδια ευκολία.

Μάλιστα, έφτασε σημείο να αναρωτηθεί «Σε ποια ηλικία επέστρεψε ο Τζόρνταν;» στην ενεργό δράση. O MJ το 2001, όταν και φόρεσε την φανέλα των Γουίζαρντς βρισκόταν στο 38 έτος της ζωής του. Όχι και πολύ μακριά θα έλεγε κανείς.

Παρόλα αυτά, ίσως ήταν ο κατάλληλος τρόπος για τον άλλοτε σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ να παρουσιάσει τη σειρά των παπουτσιών που φέρει την υπογραφή του. Τα σχόλια πάντως έδιναν και έπαιρναν και μεταξύ άλλων ο Ντόνοβαν Μίτσελ έδειχνε ενθουσιασμένος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα