Ίρβινγκ: Πήρε άδεια από τους Νετς, φεύγει με sign and trade

Ίρβινγκ: Πήρε άδεια από τους Νετς, φεύγει με sign and trade

Νίκος Καρφής
Ίρβινγκ: Πήρε άδεια από τους Νετς, φεύγει με sign and trade

bet365

Μετράμε αντίστροφα για την αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Νετς.

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ ήρθαν σε επαφή με σκοπό να συνεργαστούν ξανά στους Λέικερς μετά την κοινή τους θητεία στο Κλίβελαντ. Από την πλευρά τους οι Νετς δεν σκοπεύουν να max συμβόλαιο στον Uncle Drew, κάτι που κάνει αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση ενός εκ των κορυφαίων ντριμπλέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Πάντως σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι η μοναδική ομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι οι Λέικερς. Κλίπερς, Μάβερικς και Σίξερς έχουν βγει εκτός διεκδίκησης, ενώ πολύ μικρή είναι η περίπτωση να γίνει παίκτης των Χιτ.

Τώρα σύμφωνα με Μέσο της Νέας Υόρκης, ο Uncle Drew ζήτησε και πήρε άδεια από τους Νετς για να ψάξει και να βρει ομάδες για να φύγει με ανταλλαγή (sign and trade συμφωνία). Όπως καταλαβαίνουμε η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Κάιρι στο Μπρούκλιν. Τώρα σχετικά με τον έτερο σταρ, τον Κέβιν Ντουράντ δεν έχει μιλήσει με την ομάδα και δεν προκύπτει από κάπου το ενδεχόμενο να πάει στους Νετς.

Όλα δείχνουν πως η Big Three που δημιουργήθηκε στο Μπρούκλιν με Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν θα διαλυθεί πολύ σύντομα, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπάρχει κανείς τους στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα