Τζον Γουόλ: «Σειρήνες» από Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ σε ενδεχόμενο free agency από τους Ρόκετς

Τζον Γουόλ: «Σειρήνες» από Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ σε ενδεχόμενο free agency από τους Ρόκετς

bet365

Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ περιμένουν... το πράσινο φως από τον Τζον Γουολ και ετοιμάζουν τις προτάσεις τους σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Ρόκετς.

Όσο το «παζάρι» μεταξύ των Ρόκετς και του Τζον Γουόλ συνεχίζεται, τόσο και οι φήμες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων θα πολλαπλασιάζονται. Ενώ η πόρτα της εξόδου έμοιαζε όλο και πιο κοντά του, ο Γουόλ ενεργοποίησε πρόσφατα την option του συμβολαίου του και παρέμεινε στο Χιούστον έναντι 47.4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρόλα αυτά, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εκείνος δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω απόφασης της ομάδας να μην τον χρησιμοποιήσει, αν και δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός να τον ταλαιπωρεί. Με βάση την πρόθεση των Ρόκετς να εστιάσει στο νέο αίμα, άλλες ομάδες έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για να δώσουν συνέχεια στην πορεία του Γουόλ στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει ο Μαρκ Στάιν, Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ «βολιδοσκοπούν» την περίπτωσή του και περιμένουν να λήξει η σειρά των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών που θα τον φέρει σε καθεστώς free agency προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η απόκτησή του.

 

NBA Τελευταία Νέα