Ντουράντ: Με αυτό το... πακέτο θα έπαιρναν KD οι Μπλέιζερς

Νίκος Καρφής
Ντουράντ: Με αυτό το... πακέτο θα έπαιρναν KD οι Μπλέιζερς

bet365

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ άναψε... φωτιές με την ανάρτηση για Κέβιν Ντουράντ και υπάρχει ένα πακέτο που θα μπορούσε να φέρει τον KD στους Μπλέιζερς.

Μέσα στην ηρεμία του καλοκαιριού ήρθε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ για να... ανάψει φωτιές. Ο Dame ανέβασε μια φωτογραφία που έχει τον Κέβιν Ντουράντ με τη φανέλα των Μπλέιζερς παρέα με τον εαυτό του και τα σενάρια ξεκίνησαν για ένα δίδυμο που θα τρέλαινε κόσμο αν συνεργαζόταν, θα... τρομοκρατούσε με την επιθετική γκάμα που διαθέτει. Από τη μία ο Nτουράντ που μετά την διετία που τα σάρωσε όλα στο Γκόλντεν Στέιτ, δεν έχει καταφέρει ξανά να διεκδικήσει το τρίτο του δαχτυλίδι και χρειάζεται μια νέα περιπέτεια, μετά την αποχώρηση Χάρντεν και τη διαφαινόμενη φυγή του Ίρβινγκ. Από την άλλη ο Λίλαρντ που εδώ και χρόνια... κουβαλά μόνος του τους Μπλέιζερς, έχοντας μηδενική βοήθεια από την ομάδα του που δεν του φέρνει παίκτες πρώτης γραμμής. Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε στην καριέρα του ο Dame είναι ο ΜακΚόλουμ και ο Όλντριτζ. Δύο εξαιρετικοί παίκτες, αλλά σε καμία περίπτωση superstar. Με τον Ντουράντ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Το clutch points δημιούργησε μια υποθετική ανταλλαγή, η οποία θα μπορούσε να κάνει το... μπαμ του καλοκαιριού και να φέρει τον KD στο Πόρτλαντ. Για να πάρουν λοιπόν τον σταρ των Νετς, οι Μπλέιζερς θα πρέπει να δώσουν τον νέο αστέρα τους, Άνφερνι Σάιμονς (με sign and trade), τον Έρικ Μπλέντσο, τον καλύτερο rookie τους, Σαρπ, την επιλογή τους στο draft του 2026 (είναι protected top 5 pick), αλλά και τα picks πρώτου γύρου που έχουν στο draft του 2028.

Και σκεφτείτε πως στο Πόρτλαντ θα υπάρχουν και οι Τζέραμι Γκραντ που αποκτήθηκε πρόσφατα, ο Γιουσούφ Νούρκιτς, Τζος Χαρτ και ο ταλαντούχος Νέισιρ Λιτλ. Τι λέτε μπορεί η... παρέα του Λίλαρντ με τον Ντουράντ, εφόσον δημιουργηθεί να χτυπήσει πρωτάθλημα;

kk

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα