«Οι Πίστονς ίσως αποσυρθούν από την υπόθεση Έιτον»

«Οι Πίστονς ίσως αποσυρθούν από την υπόθεση Έιτον»

«Οι Πίστονς ίσως αποσυρθούν από την υπόθεση Έιτον»

bet365

Το ενδιαφέρον των Ντιτρόιτ Πίστονς για την απόκτηση του Ντεάντρε Έιτον φαίνεται να ελαχιστοποιείται μετά την... επένδυση της ομάδας σε σέντερ στο φετινό draft.

Ο Ντεάντρε Έιτον είναι έτοιμος να βγει στην αγορά των «ελεύθερων» από τις 30 Ιουνίου και έπειτα και οι σειρήνες από μία ενδεχόμενη μεταγραφή του δεν άργησαν να ακουστούν. Πέρα από τους Χοκς που υπάρχουν στο προσκήνιο, η συζήτηση κινήθηκε γύρω και από το Ντιτρόιτ.

Οι Πίστονς φάνηκε να ενδιαφέρονται έντονα για την ενίσχυση της frontline τους με έναν εκ των πρωταγωνιστών των Φοίνιξ Σανς την τελευταία διετία, όπου έφτασαν μέχρι τα τελικά του ΝΒΑ τη σεζόν 2020/21 και μπήκαν στα playoffs του 2022 με ρεκόρ franchise. Μάλιστα, μία τέτοια μετακίνηση φάνηκε εφικτή μετά τα δεδομένα που άνοιξε το trade του Τζεράμι Γκραντ στους Μπλέιζερς.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα παρουσιάζει ο Τζέιμς Έντουαρντς ΙΙΙ του The Athletic, οι Πίστονς ίσως... αποσυρθούν από αυτή τη συνθήκη μετά την βραδιά και τις επιλογές του draft, με τους γκαρντ Τζέιντεν Ίβεϊ και τον σέντερ Τζέιλεν Ντιούρεν να γίνονται μέλη της ομάδας. «Ενώ όλα τα σημάδια έχουν δείξει ότι το Ντιτρόιτ κάνει μια σοβαρή πορεία προς τον Ντεάντρε Έιτον του Φοίνιξ τις τελευταίες ημέρες, αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό αφού οι Πίστονς αποχώρησαν (σ.σ από το draft) με δύο από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλότερα στο μεγάλο ταμπλό του οργανισμού» γράφει.

Άλλωστε, προσθέτει, πως το Ντιτρόιτ θα δουλέψει στον νέο πυρήνα του, την ώρα που θα χρησιμοποιήσει το salary space του Γκραντ για την απόκτηση αρκετών παικτών με εμπειρία και όχι μόνο ενός.

 

NBA Τελευταία Νέα