Λέοναρντ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή του

Λέοναρντ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή του

Νίκος Καρφής
Λέοναρντ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή του

bet365

O Kαούι Λέοναρντ βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή του στη δράση.

Κλίπερς εδώ και πολύ καιρό έχουν μάθει να ζουν χωρίς τον ηγέτη τους, τον Καουάι Λέοναρντ. O Klaw δεν πάτησε καθόλου παρκέ την σεζόν που πέρασε και η ομάδα του Λος Άντζελες τον περιμένει με ανυπονησία για φέτος για να παλέψουν για κάτι σπουδαίο παρέα με τον Πολ Τζορτζ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Λόρενς Φρανκ ο σταρ των Κλίπερς ετοιμάζεται σιγά-σιγά να παίξει σε καταστάσεις 5on5 κανονικά με επαφή χωρίς να ξεκαθαρίζεται πότε θα είναι έτοιμος για αυτή την αλλαγή στο status του. Πάντως η αποθεραπεία του Λέοναρντ δεν είχε κάποιο απρόοπτο και έτσι ο παίκτης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και στα ματς των Κλίπερς.

Ο Τάιρον Λου προσδοκά να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 γιατί είναι αλήθεια πως οι τραυματισμοί του τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν επέτρεψαν στον σύλλογο να φτάσει μακριά στα playoffs. Την σεζόν 2020-21 που ήταν η τελευταία που τον είδαμε στα παρκέ, είχε 24.8 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα