NBA, Βινς Κάρτερ: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, ξέφυγαν με 100.000 δολάρια

Newsroom
NBA, Βινς Κάρτερ: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, ξέφυγαν με 100.000 δολάρια

bet365

Θύματα διάρρηξης έπεσαν ο πρώην ΝΒΑer, Βινς Κάρτερ και η οικογένειά του στο σπίτι τους στην Ατλάντα, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας κατά την οποία αναφέρεται πως οι ληστές πήραν 100.000 δολάρια.

Τρομακτικές στιγμές έζησε η οικογένεια του νυν αναλυτή του ESPN και επί μία εικοσαετία παίκτη του ΝΒΑ, Βινς Κάρτερ, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στην Ατλάντα.

Όπως αναφέρεται σε έκθεση της αστυνομίας από την περιοχή, η γυναίκα του Κάρτερ και τα δύο παιδιά τους άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο το βράδυ της Κυριακής και αμέσως κρύφτηκαν στην ντουλάπα καλώντας τις αρχές. Οι άντρες φέρεται να πήγαιναν από δωμάτιο σε δωμάτιο παίρνοντας πράγματα αξίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έφυγαν από το σπίτι αφού απέσπασαν 100.000 δολάρια σε μετρητά, που ο άλλοτε παίκτης (μεταξύ άλλων) των Νετς και των Χοκς φύλαγε σε τσάντα σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού.

Έξω από το σπίτι, βρέθηκαν 16.000 δολάρια και δύο όπλα, με το ένα από αυτά να δηλώνεται στην κατοχή του Κάρτερ. Η αστυνομία δεν έχει δώσει την εικόνα του υπόπτου στη δημοσιότητα, ωστόσο όπως τονίζεται στην έκθεση των αρχών κατόρθωσαν να πάρουν δακτυλικό αποτύπωμα από το σημείο δράσης.

 

NBA Τελευταία Νέα