Αντετοκούνμπο, Rise: Τα αδέρφια Αγκάντα ντύθηκαν... Giannis και Θανάσης (vid)

Αντετοκούνμπο, Rise: Τα αδέρφια Αγκάντα ντύθηκαν... Giannis και Θανάσης (vid)

Αντετοκούνμπο, Rise: Τα αδέρφια Αγκάντα ντύθηκαν... Giannis και Θανάσης (vid)

bet365

Η ταινία για τη ζωή των Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή. Και τα αδέρφια που υποδύονται τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο εξηγούν πως κατάφεραν να πάρουν τους δύο ρόλους.

Η ζωή του Ραλ και του Ούτσε Αγκάντα δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση εκείνη που βίωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδερφός του Θανάσης. Οι δύο πρώτοι έχουν φορέσει τα παπούτσια και τα ρούχα των διάσημων Αντετοκούνμπο για τις ανάγκες της ταινίας «Rise», η οποία πραγματεύεται τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ την Παρασκευή (24/6).

Δύο αδέρφια πήραν τους ρόλους για να υποδυθούν δύο άλλα αδέρφια. Η επιλογή τους θύμισε κάτι από τη... χρυσόσκονη που καταδιώκει τον Giannis.

Τόσο ο Ραλ όσο και ο Ούτσε, γεννημένοι στο Νιου Τζέρσεϊ από Νιγηριανούς γονείς, δεν είχαν εργαστεί νωρίτερα ως ηθοποιοί.

Η ταινία της Disney είναι η πρώτη τους απόπειρα! «Ήμουν στο Instagram και είδα ένα screenshot του Γιάννη (που ζητούσε ηθοποιούς για την ταινία) και είπα "ποτέ δεν ξέρεις, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί;". Ίσως δεν επικοινωνήσουν μαζί μου. Δεν είναι τίποτα τρελό», είπε ο 20χρονος Ούτσε Αγκάντα.

Και άρχισε να ξετυλίγει ένα απίστευτο κουβάρι: «Πέρασα από οντισιόν, στέλνοντας μια κασέτα, και δύο μήνες μετά επικοινώνησε μαζί μου ο σκηνοθέτης. Και μετά είχα άλλη μία επικοινωνία. Και τότε με ρώτησαν αν έχω αδελφό».

Ο Ραλ είναι 22 ετών, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν σίγουρος ότι ήθελε να ακολουθήσει. Δεν ήταν τόσο σίγουρος για την εξέλιξη της οντισιόν και ήταν έτοιμος να τα παρατήσει.

«Τότε μπήκε στη μέση η μαμά μας. "Είστε τρελοί;", μας είπε, αυτό θα αλλάξει τη ζωή του αδερφού σου. Και εγώ σκέφτομαι ότι πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσω και να δω αν μπορώ να το κάνω», είπε ο Ραλ, δηλαδή ο... Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Αυτό που έπεισε τους πάντες ήταν ένα βίντεο που έπαιζαν μπάσκετ. Στο στούντιο ξετρελάθηκαν. Και αποφάσισαν να ποντάρουν στους... Αντετοκούνμπο.

@Photo credits: Disney Enterprises Inc

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα