Γουόριορς: Το ρόστερ της επόμενης σεζόν εγγυάται το repeat (vids)

Γουόριορς: Το ρόστερ της επόμενης σεζόν εγγυάται το repeat (vids)

Γουόριορς: Το ρόστερ της επόμενης σεζόν εγγυάται το repeat (vids)

bet365

Η σεζόν τελείωσε, πασπαλισμένη από χρυσόσκονη. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν έχουν άλλη επιλογή από την απόπειρα της επανάληψης του κατορθώματος. Το υλικό είναι διαθέσιμο.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψαν στο θρόνο τους. Για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Για την εξιλέωση των δύο τελευταίων χαμένων σεζόν. Για να βροντοφωνάξουν ότι η Δυναστεία του είναι ξανά εδώ.

Και ας έχει διαφορετικά υλικά σε σχέση με την τελευταία που βάφτηκε με χρυσό χρώμα. Πλέον, η επόμενη σεζόν των Γουόριορς είναι της υπεράσπισης του τίτλου. Μόνοι του κόντρα σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Το υλικό παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο. Και χρειάζονται μερικές ανανεώσεις ή προσθήκες παικτών με συγκεκριμένο ρόλο.

Η τετράδα μένει

Ο Στεφ Κάρι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-2026. Ο Κλέι Τόμπσον μέχρι το φινάλε του 2023-2024, όπως και ο Ντρέιμοντ Γκριν, με τη μόνη διαφορά να είναι η δική του επιλογή για ανανέωση στην ύστατη σεζόν.

Στους Γουόριορς θα μείνει και ο Άντριου Γουίγκινς, μέχρι και τη σεζόν 2022-2023, αλλά μοιάζει δεδομένο ότι οι πρωταθλητές θα επιχειρήσουν να τον κρατήσουν.

Οι υπόλοιποι σίγουροι

Ο Τζέιμς Γουάισμαν θα επιστρέψει τη νέα σεζόν, αρκεί να δώσουν το ΟΚ οι Γουόριορς, αφού έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο σεζόν, αλλά με επιλογή ανανέωσης της ομάδας.

Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα έχει εγγυημένη την επόμενη σεζόν, ενώ οι δύο που ακολουθούν είναι με option της ομάδας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Μόουζες Μούντι.

Τέλος, μολονότι η option είναι στα χέρια του Γκόλντεν Στέιτ μοιάζει απίθανο να μην ενεργοποιήσει την option για τον Τζόρνταν Πουλ. Επίσης, μοιάζει σίγουρο ότι θα διαπραγματευτεί μαζί του μία νέα συμφωνία, με περισσότερα χρήματα και για μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι ελεύθεροι

Συνολικά έξι παίκτες μένουν δίχως συμβόλαιο, μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου. Αυτοί είναι οι Αντρέ Ιγκουοντάλα, Όρτο Πόρτερ Τζούνιορ, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Γκάρι Πέιτον ΙΙ, Ντάμιον Λι και Χουάν Τοσκάνο - Άντερσον.

Κάποιοι απ' αυτούς, ειδικά ο Πόρτερ και ο Πέιτον, αναμένεται να λάβουν πρόταση για να συνεχίσουν.

Στην ίδια κατηγορία αλλά με αστερίσκο είναι ο Κέβον Λούνεϊ. Εχει επιλογή ανανέωσης στο συμβόλαιό του (έναντι 5.178.572 δολαρίων), αλλά ήδη δέχεται... βροχή προτάσεων από άλλες ομάδες και κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει στο τέλος.

Το εγγυημένο ρόστερ της επόμενης σεζόν

  • Στεφ Κάρι
  • Κλέι Τόμπσον
  • Ντρέιμοντ Γκριν
  • Άντριου Γουίγκινς
  • Τζόναθαν Κουμίνγκα
  • Μόουζες Μούντι
  • Τζέιμς Γουάισμαν*
  • Τζόρνταν Πουλ*

*Ανανέωση με επιλογή της ομάδας

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα