Ο γεροΓιοβάισα στο πλευρό των «Πολεμιστών»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα στο πλευρό των «Πολεμιστών»

bet365

Ο Στεφ Κάρι στα καλύτερά του, ο γεροΓιοβάισα πανηγυρίζει και στηρίζει την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας!

«Break και ο Κλέι ξυπνάει» έγραφα στις 3 Ιουνίου και από τότε έγιναν τα πάντα... ανάποδα. Ναι, τις ξέρω τις απαντήσεις σας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που με παρασύρει το πάθος για μια ομάδα. Λατρεύω τους Γουόριορς, τρελαίνομαι να βλέπω Κάρι και Τόμπσον, οπότε μίλησα για break. Η τάξη αποκαταστάθηκε λίγες ημέρες αργότερα, όμως εγώ ήμουν αποφασισμένος να μη γράψω πριν την ισοφάριση. Αυτή ήρθε και τώρα λέω με σιγουριά «Οι Γουόριορς δε χάνουν το ματς.

Νίκη στο 1.65 για τους Γουόριορς και προβάδισμα για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας. Το 2-2 έφερε ηρεμία, ανέβασε την αυτοπεποίθηση των Γουόριορς κι εκτός από τη νίκη τους βλέπω πρώτο σκόρερ τον Στεφ Κάρι στο 1.75. Θα έχει άξιο συμπαραστάτη τον Κλέι Τόμπσον; Φυσικά και θα τον έχει! Στο 1.52 να σκοράρει Οver 17.5 πόντους. Tα λέμε στους τελικούς της Basket League, εκεί όπου δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα