Κάρι: Σκόραρε το πρώτο τρίποντο στην τελευταία περίοδο των NBA Finals (vid)

Κάρι: Σκόραρε το πρώτο τρίποντο στην τελευταία περίοδο των NBA Finals (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι είναι ασταμάτητος. Στο Game 4 των NBA Finals κατάφερε και κάτι που δεν είχε συμβεί στα τρία προηγούμενα ματς: Να σκοράρει ένα τρίποντο στο 4ο δωδεκάλεπτο! Το Gazzetta αναλύει με τη βοήθεια του Instat.

Τα τρίποντα του Στεφ Κάρι στη σειρά των NBA Finals, μετά από τέσσερις αγώνες, έχουν φτάσει στα 25. Σε 51 προσπάθειες. Ένα εξωπραγματικό 49%, συνοδεία του τίτλου του καλύτερου σουτέρ στην ιστορία της λίγκας.

Και όμως, μόλις ένα απ' αυτά έχει έρθει στην τελευταία περίοδο των τελικών. Η «αχίλλειος πτέρνα» του Στεφ, ο λόγος που βρήκαν οι επικριτές του για να ασχοληθούν.

Στο Game 4 των NBA Finals, με το σκορ στο 97-94 (υπέρ των Γουόριορς) ο Κάρι πήρε την μπάλα και πάνω στην άμυνα του Γουάιτ, εκτέλεσε για το 100-94. Προκαλώντας ντελίριο σε έναν ακόμη μεγάλο σουτέρ, τον μπαμπά του, Ντελ.

Curry
Τα τρίποντα του Στεφ Κάρι στους NBA Finals.

Ο Κάρι σουτάρει σπάνια από τις γωνίες, αφού συνήθως έχει την μπάλα στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του (1/2 τρίποντα), με την αγαπημένη του θέση να είναι η κορυφή, τόσο σε εύστοχα σουτ (12), όσο και σε προσπάθειες (25).

Όπως και να έχει, ο Κάρι διέλυσε και αυτόν τον... μύθο. Ναι, μπορεί να σκοράρει για τρεις και στην τελευταία περίοδο ενός τελικού.

Curry
Τα τρίποντα του Κάρι στις τελευταίες περιόδους των NBA Finals.
@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα