Γκριν: «Τώρα είναι ώρα να προστατέψουμε την έδρα μας (vid)

Γκριν: «Τώρα είναι ώρα να προστατέψουμε την έδρα μας (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έστειλε... το μήνυμά του ενόψει Game 5 με τους Σέλτικς στο Σαν Φρανσκίσκο λέγοντας πως ήρθε η ώρα να προστατέψουν την έδρα τους.

Οι Γουόριορς ισοφάρισαν την σειρά των NBA Finals με τους Σέλτικς σε 2-2, έπειτα από το break στη Βοστώνη με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Στεφ Κάρι με 43 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Γκριν μπορεί να μην έπιασε... ταβάνι στην απόδοσή του και να εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, ωστόσο ήταν εκεί με 2 πόντους, 9 ριμπάουντ 8 ασίστ και 4 μπλοκ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Μετά το τέλος του ματς έδωσε την υπόσχεσή του. Έστειλε το μήνυμα! Η έδρα να παραμείνει ανέπαφη και σε ένα πρώτο βήμα οι «πολεμιστές» να κάνουν το 3-2.

«Πρέπει να πάμε σπίτι και να... κανονίσουμε την δουλειά. Είπαμε ότι θα έρθουμε εδώ να ισοφαρίσουμε την σειρά και όχι να πάει στο 3-1. Το κάναμε αυτό και τώρα είναι η ώρα να προστατέψουμε την έδρα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα