Γκριν: «Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, θα είσαι χωρίς δακτυλίδι, όπως και οι Σέλτικς»

Γκριν: «Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, θα είσαι χωρίς δακτυλίδι, όπως και οι Σέλτικς»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει ξεκινήσει έναν... ιερό πόλεμο. Τα... έχωσε στον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, επειδή ο γκαρντ των Πέλικανς, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο σχολιαστή στους τελικούς, διάλεξε τους Μπόστον Σέλτικς για πρωταθλητές.

Μόνος του και όλοι οι υπόλοιποι απέναντι του! Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει πάρει φόρα και δεν θα σταματήσει. Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχε έναν απίθανο διάλογο με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Η κουβέντα γύρω από το podcast που κάνει ο Γκριν είναι μεγάλη. Πολλοί τον κατηγορούν ότι ασχολείται με αυτό και όχι με το μπάσκετ. Ο ίδιος διαπίστωσε ότι θα συνεχίσει να το κάνει, ό,τι και αν συμβεί.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε το podcast του για να απαντήσει. Το έκανε δια ζώσης και ασχολήθηκε με τον ΜακΚόλουμ. Τι είπε ο γκαρντ των Πέλικανς, που έχει λάβει ρόλο σχολιαστή τους τελικούς;

«Πρέπει να στο πω. Διάλεξα τη Βοστόνη για να νικήσει στο Game 3 και εσάς να πάρετε το Game 4. Αλλά στο τέλος, οι Σέλτικς θα κερδίσουν το τρόπαιο», είπε ο ΜακΚόλουμ.

Τι απάντησε ο Γκριν; «Όλα καλά. Αυτοί οι τύποι θα είναι ακόμη χωρίς δακτυλίδι, χωρίς εσένα. Σεβασμός».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα