ΓεροΓιοβάισα: Break και ο Κλέι ξυπνάει

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Break και ο Κλέι ξυπνάει
Ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει νίκη των Γουόριορς και... φωτιά στους τελικούς του ΝΒΑ. Κλεί ξύπνα!

Γεια σας φίλοι μου.

Game 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο λάτρης της βότκας είναι ξανά στις επάλξεις. Οι Σέλτικς θα υποδεχθούν τους Γουόριορς και ο Γερογιοβάισα θα απολαύσει το ματς από το σπίτι του. «Τέντα» το air condition. Δεν βρήκα εισιτήρια για να βρεθώ στο TD Garden και έτσι θα βολευτώ με τον καναπέ μου.

Μυρίζει break σήμερα. Είναι κομβικό το αποψινό παιχνίδι για τη συνέχεια της σειράς και οι πολεμιστές έχουν περισσότερη εμπειρία από τελικούς. Σέβομαι τον Τέιτουμ και τον Μπράουν, όμως θεωρώ πως ήρθε η ώρα του Τόμπσον. Ήταν κακός στο δεύτερο ματς. Δεν γίνεται ο Κλέι να έχει 1/10 τρίποντα.

Έγινε μια φορά και δεν θα ξαναγίνει. Περιμένω μεγάλο ματς από Κλέι. Θα στηρίξω τον... Διόσκουρο του Στεφ Κάρι και θα πάω με το over 19.5 του Τόμπσον στο 1.95. Για τον Κάρι είμαι σίγουρος πως θα καθοδηγήσει ξανά την ομάδα του σαν ηγέτης και θα ρισκάρω λίγο με το over 28.5 του Στέφανου.

Από την άλλη θα στηρίξω τον αγέραστο Αλ Χόρφορντ που είναι κομβικός για την πορεία της Βοστώνης μέχρι τώρα στα playoffs. To over 11.5 του Αλ στο 1.95 με δελεάζει και θα το επιλέξω.

Τέλος έχουμε και τον νικητή. Με κλειστά μάτια Γουόριορς στο 2.40. Tους υποτιμάτε πολύ και δεν μου αρέσει αυτό. Τρία πρωταθλήματα και δύο χαμένους τελικούς έχουν σε πέντε χρόνια από το 2015 μέχρι το 2019.

Οι Κέλτες ειναι σκυλιά του... πολέμου, ο Σμαρτ είναι ψυχάρα, όμως το Γκόλντεν Στέιτ ξέρει πολύ καλά τι διακυβεύεται και χρειάζεται διπλό για να κόψει τα πόδια των αντιπάλων. Άλλωστε οι Σέλτικς είναι μια ομάδα που δέχεται, αλλά και κάνει πολύ εύκολα break στα φετινά playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα