Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Πάρο

Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Πάρο

Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Πάρο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του έξω από τα παρκέ και επέλεξε την Πάρο σαν προορισμό του.

Όπως μας ενημέρωσε το parianostypos.gr με την σχετική φωτογραφία, ο Giannis επέλεξε την Πάρο ως τον επόμενο προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Greek Freak ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ καθώς το εμπόδιο των Σέλτικς στους ημιτελικούς της Ανατολής αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους Μπακς, που αποκλείστηκαν κι έχασαν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αυξηθεί. Αρχικά επισκέφθηκε τον αδερφό του, Κώστα, και παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια της Βιλερμπάν, έπειτα βρέθηκε στην Αθήνα και την Ακρόπολη μαζί με τους γιους του Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι, ενώ λίγο πριν την Πάρο πέρασε λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα