ΛεΜπρόν: «Θα ήθελα να παίξω στους Γουόριορς» (vid)

ΛεΜπρόν: «Θα ήθελα να παίξω στους Γουόριορς» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την επιλογή του: Να φορέσει τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στο πλευρό του Ντρέιμοντ Γκριν!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν διαπίστωσε δα ότι πρέπει να μεταφέρει τα ταλέντα του στο Σαν Φρανσίσκο. Για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς που πρωταγωνιστεί, το περίφημο «The Shop», ο Τζέιμς μίλησε για την ομάδα που θα ήθελε να αγωνιστεί, διαλέγοντας ανάμεσα στις δύο που διεκδικούν τον τίτλο στους NBA Finals.

«Θα ήταν το Γκόλντεν Στέιτ, θα λάτρευα να μπω σε μία υπέρτατη μάχη μαζί με τον Ντρέιμοντ (Γκριν). Λατρεύω όταν κάποιος μου τη... λέει», ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν στο μάλλον πιασάρικο τρέιλερ του νέου επεισοδίου.

Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τζέιμς αναφέρει τις πιθανότητες συνεργασίας με την ομάδα που κέρδισε στους τελικούς το 2017. Η πρώτη έγινε ξανά στο «Shop» τον Απρίλιο, όπου ανέφερε ότι θα λάτρευε να αγωνιστεί μαζί με τον «θανατηφόρο» Στέφεν Κάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα