Σαρίφ Ο' Νιλ: Στο draft ο γιος του Σακίλ

Σαρίφ Ο' Νιλ: Στο draft ο γιος του Σακίλ

bet365

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο γιος του Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος θα συμπεριληφθεί κανονικά στο φετινό draft του ΝΒΑ.

Ο λόγος για τον Σαρίφ Ο' Νιλ, ο οποίος άφησε πίσω το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια και ετοιμάζεται για το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια ο γιος του Σακίλ Ο' Νιλ είναι διαθέσιμος για το draft του ΝΒΑ το 2022. Τις επόμενες ημέρες, ο πάουερ φόργουορντ του LSU αναμένεται να πάρει μέρος στα pre-draft workouts ώστε να πείσει τις ομάδες του πρωταθλήματος να τον επιλέξουν στην επόμενη διαδικασία.

Σε 24 παιχνίδια του LSU ο Ο' Νιλ είχε κατά μέσο όρο 2.8 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής. Να σημειωθεί ότι ο Σαρίφ Ο' Νιλ είχε υποβληθεί το 2018 σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι θα μπορέσει να παίξει ξανά μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα