Μπακς: Προς παραμονή ο Μπόμπι Πόρτις (vid)

Μπακς: Προς παραμονή ο Μπόμπι Πόρτις (vid)

Μπακς: Προς παραμονή ο Μπόμπι Πόρτις (vid)

bet365

Ο Μπόμπι Πόρτις συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς και τη νέα σεζόν.

Η παραμονή του Μπόμπι Πόρτις στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές του 2021. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θέλει να επαναλάβει το λάθος με τη φυγή του Πι Τζέι Τάκερ, μία απουσία που ήταν φανερή και στο τέλος στοίχισε.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, έγκυρο ρεπόρτερ του ΝΒΑ, οι πιθανότητες για την παραμονή του Πόρτις στους Μπακς είναι μεγάλες.

Αρχικά, ο άλλοτε φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς έχει επιλογή ανανέωσης στο συμβόλαιό του, έναντι 4.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πιθανότητες να την ενεργοποιήσει δεν είναι μεγάλες, αφού ο Πόρτις ψάχνει μία συμφωνία που θα του αποφέρει πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με τον Στάιν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πόρτις δεν πρόκειται να κάνουν επίσημη κίνηση για να τον αποκτήσουν. Ακόμη και αν ο Πόρτις αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την option του, οι Μπακς θα έχουν τον πρώτο λόγο εφόσον του δώσουν ένα πολυετές συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν, η οποία σταμάτησε στα ημιτελικά της Ανατολής (4-3 από τους φιναλίστ των τελικών Μπόστον Σέλτικς), ο Πόρτις μέτρησε 14.6 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 72 αγώνες στην κανονική περίοδο.

 

NBA Τελευταία Νέα