Αντετοκούνμπο: «Από τις κορυφαίες στιγμές μου όταν πουλούσαμε πράγματα από πόλη σε πόλη»!

Αντετοκούνμπο: «Από τις κορυφαίες στιγμές μου όταν πουλούσαμε πράγματα από πόλη σε πόλη»!

Αντετοκούνμπο: «Από τις κορυφαίες στιγμές μου όταν πουλούσαμε πράγματα από πόλη σε πόλη»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις του με τους Μπακς και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σελίδα του Costa Navarino, αναφέρθηκε στον τρόπο που μεγάλωσε, έχοντας ως στήριγμά την οικογένειά του.

Το εμπόδιο από τους Μπόστον Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής αποδείχτηκε απροσπέλαστο για τους Μπακς που ηττήθηκαν στο Game 7 κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Greek Freak μέτρησε φέτος 29.9 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μ.ό., σαρώνοντας στην σχετική ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ ενώ επιλέχτηκε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της λίγκας.

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί παράλληλα μέλος της All-Time NBA European First Team μαζί με τους Ντιρκ Νοβίτσκι, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ και Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε στο Costa Navarino όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε μικρός, εξηγώντας πως πλέον απολαμβάνει τις στιγμές με τους δικούς του ανθρώπους:

«Η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ποιος είσαι και να βρεις έναν τρόπο να είσαι ΟΚ με αυτό. Πολλοί ενδεχομένως θα δυσκολευτούν γιατί πάντα θα θέλουν το κάτι παραπάνω κι έτσι υπάρχει κίνδυνος να μην είναι ποτέ χαρούμενοι. Η οικογένειά μου κι εγώ, όταν δεν είχαμε τίποτα, μάθαμε να επιβιώνουμε στους δρόμους. Έπειτα προσαρμοστήκαμε όταν πήγαμε στο ΝΒΑ. Συνεχίζουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που προκύπτουν κάθε φορά. Αλλάζουμε όμως οι αρχές μας παραμένουν ίδιες. Πάντα θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όταν ήμουν μικρός, πηγαίναμε από πόλη σε πόλη και πουλούσαμε πράγματα. Για μένα, ήταν από τις κορυφαίες στιγμές!

Ήμουν με τα αδέλφια μου, σε ένα αυτοκίνητο, παίζαμε, γελούσαμε και κάναμε πλάκα. Δεν το νιώθαμε εκείνη την στιγμή αλλά τώρα που ο ένας αδελφός μου είναι στη Γαλλία, το νιώθω. Αυτό με έχει επηρεάσει, όσον αφορά τον χαρακτήρα μου, το πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου, πώς θα είμαι σαν παίκτης... Ήλθα εδώ στο Costa Navarino για έναν λόγο, επειδή ξέρω ότι μπορώ να φέρω την οικογένειά μου και επειδή είναι ένα μέρος που μπορεί να μου προσφέρει ό,τι έζησα και αισθάνθηκα σαν παιδί. Δεν είχαμε λεφτά, όμως ήμασταν μαζί. Και πλέον είμαστε μαζί: Ο Κώστας, ο Θανάσης, ο Άλεξ, ο Φράνσις, η μητέρα μου και τα παιδιά μας. Όλοι μαζί! Μου αρέσει αυτό. Ποτέ δεν ήμουν μόνος στη ζωή μου. Πάντα είχα τα αδέλφια μου, την οικογένειά μου στο πλευρό μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

 

NBA Τελευταία Νέα