Γουόριορς - Σέλτικς: Παίζει ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ στο Game 1

Γουόριορς - Σέλτικς: Παίζει ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ στο Game 1

Γουόριορς - Σέλτικς: Παίζει ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ στο Game 1

bet365

Οι Γουόριορς υποδέχονται τους Σέλτικς στο Game 1 των NBA Finals (3/6, 4π.μ.) και ο Στιβ Κερ θα έχει στη διάθεσή του τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο που τον ταλαιπώρησε το πρόβλημα στον αγκώνα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Το Game 1 των NBA Finals βρίσκεται προ των πυλών (3/6, 4π.μ.) καθώς οι Γουόριορς υποδέχονται τους Σέλτικς και ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμος», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Στιβ Κερ για την πρώτη αναμέτρηση με τους «Κέλτες».

Ο 29χρονος περιφερειακός τραυματίστηκε στον αριστερό αγκώνα στην ημιτελική σειρά της Δύσης με τους Γκρίζλις, πλέον όμως θα αγωνιστεί κόντρα στους Σέλτικς, εκεί όπου το Γκόλντεν Στέιτ διεκδικεί το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας του -και τέταρτο τα τελευταία οκτώ χρόνια έπειτα από το 2015, το '17 και το '18.

Φέτος ο Πέιτον μετράει 7.1 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μ.ό. σε 71 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα