ΛεΜπρόν Τζέιμς: Κι επισήμως δισεκατομμυριούχος ο King! (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Κι επισήμως δισεκατομμυριούχος ο King! (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Κι επισήμως δισεκατομμυριούχος ο King! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία NBAer που η περιουσία του φτάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέτυχαν παταγωδώς τη φετινή σεζόν μένοντας εκτός playoffs ενώ σε ό,τι αφορά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο King αποκλείστηκε από την postseason μόλις για τέταρτη φορά σε 19 σεζόν.

Έστω κι έτσι, ο 18 φορές All-Star, τετράκις πρωταθλητής στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης με την Team USA (2008 & 2012) πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο milestone στην τεράστια καριέρα του. Για την ακρίβεια, ο Τζέιμς πέτυχε κάτι που ουδείς άλλος εν ενεργεία NBAer το έχει καταφέρει στο παρελθόν, με την περιουσία του να ανέρχεται πλέον στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Ο 37χρονος σούπερ σταρ των Καλιφορνέζων κέρδισε πέρσι 121.2 δολάρια και σύμφωνα με το Forbes, είναι πλέον δισεκατομμυριούχος! Παρεμπιπτόντως, ο Μάικλ Τζόρνταν τα κατάφερε το 2014, σχεδόν μια δεκαετία μετά από την απόσυρσή του, ως ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς. Είναι χαρακτηριστικό πως τα έσοδα του ΛεΜπρόν από τα συμβόλαιά του με τους Καβαλίερς, τους Χιτ και τους Λέικερς ανέρχονται στα 385 εκατομμύρια, βγάζοντας 900 εκατομμύρια δολάρια από τις εξωγηπεδικές δραστηριότητες!

Ο Τζέιμς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Nike το 2003 σε ηλικία 18 ετών, απορρίπτοντας τις προτάσεις της Reebok και της Adidas ενω το 2015, η συμφωνία έγινε εφ' όρου ζωής!

 

NBA Τελευταία Νέα